طراحی سایت بازاریابی شبکه ای
طراحی سایت بازاریابی شبکه ای امروزه به یک امر ضروری و حیاتی برای ادامه فعالیت مجموعه ها تبدیل شده است و علت اساسی آن را می توان گسترش تکنولوژی های جدید و افزایش دسترسی مردم به دنیای وب دانست. استفاده مفید و حداکثری از این تکنولوژی ها می تواند در موفقیت هر چه بیشتر افراد در حرفه شان، به ویژه شرکت ها و مجموعه های تازه کار، تاثیر بسیاری بگذارد. در این مطلب با ما همراه باشید تا با راه اندازی یک سایت بازاریابی شبکه ای بیشتر آشنا شوید.

بازاریابی شبکه ای، بازاریابی چند سطحی یا network marketing روشی برای فروش محصولات است که در آن از هیچ گونه تبلیغات یا واسطه ای استفاده نمی شود. درواقع بازاریابی شبکه ای به این معنی است که مشتری کالای خود را به صورت مستقیم از یک شرکت یا مجموعه دریافت می کند. اگر محصول بتواند رضایت مشتری را جلب کند، امکان معرفی آن به افراد دیگر برای مشتری وجود دارد و به این صورت او برای شرکت سازنده و محصولش، بازاریابی می کند. وظیفه هر بازاریاب این است که به افزایش فروش کالاها کمک کند و در ازای این کمک خود، حقوق دریافت کند.
سه نوع بازاریابی شبکه ای وجود دارد:
- بازاریابی مستقیم یا تک سطحی: در بازاریابی تک سطحی، افراد به طور مستقیم به فروش محصولات می پردازند و از هر فروش سودی کسب می کنند. در واقع در این نوع از بازاریابی شبکه ای نیازی نیست که شما زمان خود را صرف معرفی محصول و جذب بازاریاب های بیشتر کنید.
- بازاریابی دو سطحی: در این نوع از بازاریابی شبکه ای، بازاریاب باید بتواند در هر دو حوزه عضوگیری و فروش محصولات فعالیت کند. به عبارتی وقتی شما به عنوان یک بازاریاب دو سطحی مشغول به کار می شوید، علاوه بر حقوقی که از فروش مستقیم خودتان به دست می آورید، به ازای جذب هر بازاریاب دیگر هم سودی کسب خواهید کرد.
- بازاریابی چند سطحی: این روش بازاریابی که روش تبلیغ و فروش در بسیاری از شرکت های بزرگ جهان است، به نوعی از بازاریابی شبکه ای گفته می شود که در آن بازاریاب به جذب و فروش مستقیم محصولات می پردازد و نه تنها از این دو فعالیت حق الزحمه دریافت می کند، بلکه بخشی از سود فروش افراد زیرمجموعه نیز به او تعلق می گیرد.
مزایای طراحی سایت بازاریابی شبکه ای
در حال حاضر بیشتر مردم دنیا به گوشی تلفن همراه، لپ تاپ، کامپیوتر و ابزار جدید دسترسی دارند و هم گام شدن با این پیشرفت تکنولوژی برای هر کسب و کاری سودمند خواهد بود. هر چقدر افراد بیشتری با فعالیت مجموعه شما آشنا باشند، میزان محبوبیت برندتان نیز بیشتر شده و فروش محصولاتتان نیز راحت تر خواهد بود؛ به علاوه امروزه به دلیل مشغله های روزمره، دورکاری محبوبیت بسیاری دارد و افراد زیادی متقاضی فعالیت های اینترنتی هستند. داشتن یک وب سایت بازاریابی شبکه ای برای شما این فرصت را ایجاد می کند که در زمان کوتاهی، تعداد بازاریاب های زیرمجموعه خود را افزایش دهید و از طریق آن ها برند شرکت خود را به افراد در نقاط مختلف شهر یا کشور خود معرفی کنید.
ویژگی های سایت بازاریابی شبکه ای
یک سایت حرفه ای بازاریابی شبکه ای باید به گونه ای طراحی شده باشد که بتواند در کمترین زمان ممکن دقیق ترین آمارها از فعالیت های هر بازاریاب و میزان پورسانت را در دسترس افراد مجموعه قرار دهد؛ همچنین امکان کنترل مقدار سود در بازه های زمانی معین مثل هفتگی، ماهانه، سالانه و … نیز در آن فراهم باشد. نمایش اطلاعات کامل از وضعیت بازاریاب های فعال و غیرفعال، گزارش میزان سفارشات هر مجموعه به همراه سود فروش و داشتن گزارشی از وضعیت مالی شرکت از ویژگی های مهم سایت های بازاریابی شبکه ای هستند. وجود امکانات زیر نیز در این گونه سایت ها ضروری است:
- داشتن کمترین تاخیر در نمایش اطلاعات
- وجود امکان تغییر جایگاه در هر مجموعه
- امکان مشاهده امتیاز هر شاخه
- قابلیت تغییر واحدهای ارزی
- امکان پیاده سازی برنامه های خصوصی سازی شده در ساختارهای مختلف
- نمایش اطلاعات بازاریابان بعد از هر تسویه
- امکان نمایش داده ها در نمودار و تصاویر گرافیکی
- پشتیبانی از زبان های مختلف
- برخورداری از صفحه پرداخت آنلاین
یک طراح حرفه ای سایت بازاریابی شبکه ای چه ویژگی هایی دارد؟
هر طراح سایتی، صرف نظر از این که چه نوع طراحی را انجام می دهد، باید از تبحر و مهارت بالا در کار خود برخوردار باشد. داشتن دانش کافی و توانایی استفاده از این دانش در موقعیت های مختلف، برای یک متخصص طراح وب بسیار مهم است. طراحان حرفه ای برای هر پروژه خود نقشه راه کلی دارند و می توانند مراحل کار، مشکلات احتمالی و موضوعات مربوط به آن ها را برای کارفرما توضیح دهند.
- استعداد و خلاقیت نیز ویژگی دیگری است که هر طراح وبی باید داشته باشد. راه اندازی سایت تنها به کدنویسی و تسلط به امور سخت افزاری آن محدود نمی شود. یک متخصص طراحی سایت باید بتواند رنگ ها و تصاویر گرافیکی را به گونه ای در کنار یکدیگر قرار دهد که در نگاه اول کاربر درباره هدف سایت آگاهی کلی پیدا کند و علاوه بر آن جذب محتوای وب سایت شود.
- داشتن نمونه کار و تجربه موفق طراحی سایت معیار دیگری برای شناخت یک متخصص وب ماهر است. اگر شما جزء افراد سختگیر و حساس هستید و دوست ندارید اشتباه یا مشکلی در روند طراحی سایتتان ایجاد شود، بهتر است قبل از محول کردن پروژه به طراح، چند نمونه از کارهای موفقش را مشاهده کنید تا هم با سبک کاری او آشنا شوید و هم برای انتخاب طرح سایت خودتان ایده بگیرید.
- برقراری ارتباط مناسب با کارفرما نیز از دیگر ویژگی های یک طراح باتجربه است. پروژه طراحی یک سایت زمانی می تواند به خوبی انجام شود که مشتری و طراح بتوانند اهداف خود را به صورت واضح به یکدیگر منتقل کنند؛ بنابراین اگر طراح وب سایت شما نتواند مفاهیم پیچیده کار خود را با زبانی ساده برایتان توضیح دهد، نتیجه کار رضایت بخش نخواهد بود.
- یکی از شروط اطمینان به طراح سایت، پایبندی به مهلت پروژه است. طراحان سایت باتجربه می توانند باتوجه به نوع سایت و شرایط موجود زمان مشخصی را برای تکمیل پروژه تعیین کنند. البته بعضی اتفاقات نیز غیرقابل پیش بینی هستند و می توانند زمان طراحی سایت را طولانی تر کنند اما طراح باید آن ها را قبل از شروع کار، برایتان شرح دهد.
امروزه بسیاری از مجموعه های طراحی سایت، مانند مجموعه دات وب دارای خدماتی فراتر از طراحی وب سایت هستند. این خدمات شامل تولید محتوا، خدمات سئو، تبلیغات گوگل و به طور کلی تمام مواردی است که یک سایت تازه تاسیس برای افزایش میزان بازدید و جذب مخاطب به آن ها نیاز دارد. بهتر است به جای این که این موارد را به چند نفر بسپارید و آن ها را همزمان مدیریت کنید، همه آن ها را به یک مجموعه محول کنید تا پروژه تان به بهترین شکل ممکن تکمیل شود.
نکات مهم در طراحی سایت بازاریابی شبکه ای
در طراحی سایت بازاریابی شبکه ای باید به نکات زیر توجه کنید:
- قبل از اقدام به طراحی سایت خود، با مراجعه به سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوزهای لازم را دریافت کنید.
- سایت بازاریابی شما باید غیر هرمی باشد.
- از امنیت سایت خود اطمینان حاصل کنید و مطمئن شوید که هیچ حفره امنیتی و راه نفوذی برای هکرها در آن وجود ندارد.
- اشتباه در فرایند برنامه نویسی، عدم توانایی فنی طراح، به روز نبودن تجهیزات طراحی وب سایت و وجود
- باگ های امنیتی در آن ها می توانند در کاهش سطح امنیت سایت شما موثر باشند.
- داشتن پشتیبانی بعد از طراحی سایت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر اپراتورها در مورد نحوه کار با سایت و نگهداری از آن مشکلی داشته باشند، مجموعه طراح سایت باید امکان پاسخ به سوالات را برای آن ها فراهم کند.
- برای این که در وقت کاربران و کارشناسان مجموعه شما صرفه جویی شود، یک لیست کامل از سوالات متداول در زمینه فعالیت خود تهیه کنید و در سایت قرار دهید.
- اصول سئو را در محتواهای سایت خود فراموش نکنید. این اصول به افزایش آمار بازدیدکنندگان از سایت و دیده شدن مطالب آن کمک بسیاری می کند.
- چیدمان سایت باید به گونه ای باشد که مخاطب در بین مطالب سردرگم نشود و بتواند در کمترین زمان ممکن به محتوای مورد نظر خود دسترسی پیدا کند. وجود منوهای دسته بندی شده در صفحه اول سایت اهمیت بسیاری دارد.
- یک وب سایت مخاطب پسند باید ریسپانسیو باشد. ریسپانسیو یا واکنش گرا بودن سایت به این معنی است که بازدیدکنندگان با هر ابزار و هر مرورگری که لینک آن را سرچ می کنند، بتوانند نمای مرتبی از صفحه سایت را ببینند.
- دامنه سایت خود را طوری انتخاب کنید که معرف فعالیت شما باشد.
- از فونت هایی با رنگ و اندازه مناسب استفاده کنید؛ به طوری که همه کاربران بتوانند به راحتی مطالب را مطالعه کنند. رنگ کلمات را متضاد با رنگ زمینه صفحه انتخاب کنید؛ همچنین اندازه فونت را طوری تنظیم کنید که نه خیلی درشت و نه خیلی ریز باشند.
- برای جذب افراد بیشتر، وارد شبکه های اجتماعی شوید. عضویت در این شبکه ها علاوه بر افزایش میزان بازدیدکنندگان سایت، می تواند روی رده بندی سایت در موتورهای جستجوگر نیز موثر باشد.
قیمت طراحی سایت بازاریابی شبکه ای
برای طراحی یک سایت بازاریابی شبکه ای نیاز به وقت و تجهیزات پیشرفته است. تهیه دامنه و هاست، طراحی و ثبت سایت، برنامه نویسی و… مواردی هستند که بخشی از هزینه مربوط به طراحی وب سایت را به خود اختصاص می دهند؛ همچنین فاکتورهای دیگری مانند استفاده از قالب های آماده یا طراحی قالب اختصاصی، امکانات ویژه سایت و طراحی لوگو نیز هستند که باید باتوجه به نیاز و سلیقه کارفرما تنظیم شوند و روی قیمت نهایی تاثیر می گذارند. به هر حال، نمی توانیم هزینه های طراحی سایت بازاریابی شبکه ای را به طور دقیق شرح دهیم. بهتر است برای دریافت مشاوره و تعیین هزینه کلی طراحی سایت اختصاصی خود، با مجموعه دات وب تماس بگیرید.
طراحی سایت بازاریابی شبکه ای به چقدر زمان نیاز دارد؟
طراحی سایت های بازاریابی شبکه ای ممکن است حداقل ۱۵ روز طول بکشد و بسته به شرایط کارفرما، تا چند ماه هم ادامه پیدا کند. اگر بخواهید یک وب سایت ساده با امکانات استاندارد داشته باشید و برای راه اندازی آن از قالب های آماده استفاده کنید، در زمان کوتاهی می توانید سایتتان را راه اندازی کنید. استفاده از قالب های اختصاصی و درخواست برای امکانات کامل سایت می تواند زمان طراحی را طولانی تر کند.
سخن پایانی
برای این که فروش محصولات شرکت شما روز به روز افزایش یابد، لازم است که از شبکه اینترنت و فضای مجازی حداکثر استفاده را ببرید. طراحی سایت بازاریابی شبکه ای نوعی سرمایه گذاری برای ارتقای درآمد و محبوبیت برندتان است که باید به صورت اصولی انجام شود تا بازدهی لازم را داشته باشد. برای داشتن یک وب سایت کامل و حرفه ای، توصیه می کنیم سری به سایت دات وب بزنید تا ضمن آشنایی با نمونه کارها و پروژه های موفق این مجموعه، از جدیدترین قیمت ها مطلع شوید.
کسب و کارتو آنلاین کن

داتـــــــ وبــــــــــ
نمـــــونه کارهای داتـــــــ وبــــــــــ
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد

