بهترین اپلیکیشن های فروشگاهی ایرانی و خارجی را ما در این مقاله به شما معرفی می کنیم تا بتوانید متناسب با نیاز و سلیقه خود بهترین انتخاب را داشته باشید. این اپلیکیشن ها با قابلیت های خوب و بروز در اختیار شما قرار می گیرند و قابل نصب روی هر سیستمی از جمله تلفن همراه و تبلت هستند؛ بدین ترتیب شما هر جا که باشید می توانید به صورت آنلاین از امکانات سایت نهایت استفاده را ببرید. فعالیت این نرم افزارها در بستر اینترنت بوده به همین دلیل کاربران دسترسی آسانی به آن دارند. ما در این مطلب سعی کردیم تا شما را با این اپلیکیشن های کاربردی آشنا تر کنیم.
معرفی برترین اپلیکیشن های فروشگاهی ایرانی و خارجی
اپلیکیشن های فروشگاهی ایرانی و خارجی هر کدام ساختار خاص خود را دارند و با محیطی جذاب و کاربردی توانسته اند به خوبی کاربران را جذب کنند. تنوع در این اپلیکیشن ها زیاد بوده و سطح کاربری گسترده ای هم دارند. در اینجا به چند اپلیکیشن ایرانی کاربردی و پرطرفدار اشاره می کنیم:
- اپلیکیشن دیجی کالا: از نرم افزارهای پر طرفدار بوده که به فروش محصولات متنوع می پردازد. در این اپلیکیشن برندهای مختلفی مشاهده می شود و کسب و کارها از این طریق توانسته اند به پیشرفت خوبی برسند.
- اپلیکیشن دیوار: جزء نرم افزارهای نیازمندی و فروشگاهی است که در آن کار خرید و فروش و ارائه خدمات انجام می شود. امکان درج عکس و توضیحات در این برنامه وجود دارد. اپلیکیشن دیوار در دسته اپ های نیازمندی و فروشگاهی محسوب می شود که روزانه از بازدید زیادی برخوردار است. از ویژگی های حائز اهمیت این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- اپلیکیشن شیپور: شباهت زیادی به نرم افزار دیوار دارد اما محیط کاربری آن کمی متفاوت است. در این اپلیکیشن کاربران می توانند محصولات و کالاهای مورد نیاز را با قیمت کمتری تهیه کنند.
- اپلیکیشن روبیکا: در این نرم افزار بستری مناسب برای گفت و گو و سرگرمی فراهم شده است.
از اپلیکیشن های خارجی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- آمازون: به عنوان بزرگترین اپلیکیشن فروشگاهی در جهان معرفی می شود. این یک فروشگاه کامل برای ارائه خدمات است.
- eBay: بیشتر افراد با این اپلیکیشن فروشگاهی آشنایی دارند و می توانند خرید را به ۲ روش در آن انجام دهند.
- والمارت: یک اپلیکیشن حرفه ای است که هر نوع خدماتی را ارائه می دهد.
- نایک: در این فروشگاه لوازم ورزشی و استایلی با برند نایک به فروش می رسند.
ویژگی های اپلیکیشن های فروشگاهی ایده آل
برای داشتن یک اپلیکیشن فروشگاهی ایده آل نیاز است تا شما به ویژگی های مهم آن توجه کنید. مهمترین عامل در محبوبیت یک نرم افزار داشتن امکانات بروز است که می تواند پاسخگوی نیاز کاربران باشد. داشتن رابط کاربری ساده و آسان جز ویژگی های مهم اپلیکیشن فروشگاهی است که باعث شده تا کاربران بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند . اگر محیط کاربری نرم افزار پیچیده باشد قطعا کار کردن به آن برای کاربر سخت خواهد بود و استقبالی از آن نخواهد کرد.
از دیگر ویژگی های یک اپلیکیشن فروشگاهی ایده آل می توان به داشتن امکانات پايه از جمله نمایش توضیحات محصول به همراه کاتالوگ، افزودن به سبد خرید، ثبت نظر، پرداخت آنلاین و… اشاره کرد. هر چه امکانات بیشتر و بروزتر باشد مشتری سریع تر جذب می شود. قابلیت آنالیتیکیس یک ویژگی مهم در نرم افزار است که نشان می دهد چه تعداد آن را نصب کرده اند و در حال استفاده از آن هستند. با این ویژگی رفتار کاربران به خوبی آنالیز و مدیریت می شود.
از دیگر ویژگی های نرم افزار می توان به ارسال نوتیفیکیشن به کاربران اشاره کرد. تبلیغات در این برنامه ها به صورت گسترده تر انجام می شود و کاربران دسترسی بهتری به آن دارند. شما می توانید با داشتن چنین اپلیکیشنی از سایر رقبا پیشی بگیرید. طراحی آن در عین سادگی بهترین نوع گرافیک را دارد و کاربر پسند است. حجم نرم افزار کاملا استاندارد بوده و از این رو در کمترین زمان نصب می شود. داشتن یک تم متعادل رنگی متناسب با برند باعث تمایز آن شده است.
اهمیت طراحی و بکارگیری اپلیکیشن های فروشگاهی داخلی و خارجی
طراحی و بکارگیری اپلیکیشن های فروشگاهی داخلی و خارجی اهمیت زیادی دارد و باعث رونق چشمگیر کسب و کاری می شود. رشد روز افزون نرم افزارهای فروشگاهی باعث شده تا کاربران بتوانند به راحتی خرید خود را انجام دهند و از خدمات برنامه به صورت آنلاین استفاده کنند. این باعث صرفه جویی بیشتر در زمان و هزینه ها می شود. در فضای رقابتی امروز داشتن اپلیکیشن فروشگاهی می تواند باعث سبقت گرفتن شما از دیگر رقبا شود و این اهمیت نرم افزار را دو چندان می کند.
چون امکان نصب اپلیکیشن روی موبایل و تبلت وجود دارد کاربران از آن استقبال بیشتری می کنند. با کم ترین هزینه می توانید یک نرم افزار جامع و کامل داشته باشید و باعث پیشرفت کسب و کار شوید. مشتریان همیشه استفاده از اپلیکیشن را ترجیح می دهند و آن را جایگزین خرید به صورت حضوری کرده اند. افرادی که به دنبال برندهای خاص هستند می توانند در اپلیکیشن به راحتی آن را پیدا کنند. دلیل دیگری که اهمیت طراحی اپلیکیشن فروشگاهی را بیشتر کرده افزایش مشتری های وفادار در نرم افزار است.
وقتی مشتری مدام برای دریافت خدمات و خرید به اپلیکیشن مراجعه می کند، حس وفاداری و رضایت در او شکل می گیرد. به کمک این نرم افزارها شما تجربه کاری بهتری خواهید داشت و می توانید به صورت همزمان با مشتریان زیادی ارتباط بگیرید. اپلیکیشن همیشه در دسترس مشتریان است و از آن پشتیبانی ۲۴ ساعته می شود به همین دلیل برای کاربران و صاحبان کسب و کار اهمیت زیادی دارد. آنچه اهمیت نرم افزار را بیشتر کرده ارتباط مستقیم مدیریت با کاربران است .
مزایای استفاده از اپلیکیشن های فروشگاهی ایرانی و خارجی
مزایای استفاده از اپلیکیشن فروشگاهی زیاد است؛ به همین دلیل امروزه کاربران گرایش زیادی به این نرم افزارها پیدا کرده اند. برای استفاده از این برنامه ها شما نیاز به اینترنت دارید چون بیشتر اپلیکیشن ها در بستر اینترنت کار خود را انجام می دهند. مزیت های مهم این نرم افزار عبارتند از:
شما برای استفاده از اپلیکیشن محدودیت زمانی و مکانی ندارید و می توانید در هر جایی که هستید به راحتی از نرم افزار استفاده کنید . فعالیت اپلیکیشن شبانه روزی است و همیشه پشتیبانی می شود.
با مراجعه به اپلیکیشن فروشگاهی دیگر نیازی به خرید حضوری و صرف هزینه های زیاد ندارید؛ بدین ترتیب هزینه ایاب و ذهاب کاهش پیدا می کند.
سفارشات ثبت شده در اپلیکیشن در مدت زمان اندکی به دست مصرف کننده می رسند و قابل پیگیری هم هستند.
امکان مشاهده و مقایسه محصولات و قیمت های بروز در نرم افزار وجود دارد که شرایط خرید را برای مشتری ها آسان تر می کند.
تنوع محصولات در اپلیکیشن زیاد است؛ بدین ترتیب انتخاب های زیادی پیش رو دارید و می توانید بر اساس نیاز و سلیقه خود خرید را انجام دهید.
کمک گرفتن از نظرات کاربران برای خرید بهتر مهمترین مزیت استفاده از اپلیکیشن فروشگاهی ایرانی و خارجی است.
استفاده از اپلیکیشن باعث شده تا صاحبان کسب و کار بتوانند برند خود را معرفی کنند و آن را به محبوبیت برسانند.
داشتن اپلیکیشن فروشگاهی اعتبار کسب و کارها را بیشتر کرده است.
هزینه طراحی برترین اپلیکیشن فروشگاهی ایرانی و خارجی
هزینه طراحی اپلیکیشن فروشگاهی به عوامل مختلفی بستگی دارد که هر کدام به نوعی در تعیین قیمت نقش دارند. برای مشتری ها فقط کیفیت طراحی مهم نیست بلکه به قیمت هم توجه زیادی می کنند. اولین فاکتوری که هزینه ها را تحت تاثیر قرار می دهد امکانات مورد نیاز برای اپلیکیشن است. برخی نرم افزارها به صورت سفارشی طراحی می شوند و مشتری درخواست می کند تا امکاناتی بروز به برنامه افزوده شود که این کار زمان بر بوده و به هزینه بیشتری هم نیاز دارد. همیشه هزینه ها قبل از شروع طراحی برآورد و به مشتری اعلام می شوند.
سطح پیچیدگی اپلیکیشن در تعیین هزینه نقش مهمی دارد. هر چه نرم افزار پیچیده تر باشد طراحی آن نیاز به تخصص و تجربه بیشتری دارد؛ در نتیجه طراحی برای طراحی اپلیکیشن فروشگاهی هزینه بیشتری را پیشنهاد می کند. محدوده پروژه عامل دیگری است که هزینه طراحی را مشخص می کند. اگر نیاز فوری به نرم افزار دارید کار طراحی باید در مدت زمان کم انجام شود که این هم می تواند در قیمت موثر باشد. هزینه طراحی اپلیکیشن های ایرانی و خارجی یکسان نیست، چون هر کدام ساختار و امکانات مختص به خود را دارند. پشتیبانی از نرم افزار همیشه هزینه مجزایی دارد.
سخن پایانی
اهمیت زیادی که اپلیکیشن فروشگاهی دارد باعث شده تا امروزه حجم طراحی آن روز به روز بیشتر شود. ارائه خدمات با این نرم افزارها آسان تر می شود و کاربران می توانند به آسانی کار خرید و فروش را انجام دهند. بالا بودن امنیت اپلیکیشن به دلیل طراحی حرفه ای آن است که باعث شده تا کاربران بتوانند با اطمینان بالا اطلاعات خود را در برنامه ثبت کنند. استفاده از ابزارهای بروز باعث شده تا امروزه این اپلیکیشن ها مطابق با نیاز و سلیقه مشتری طراحی شوند. نرم افزارهای ایرانی و خارجی همه جا در دسترس کاربران هستند و استفاده از آنها ساده و راحت است.