عمومی

روش های افزایش سرعت لود سایت

افزایش سرعت سایت

بکارگیری روش های افزایش سرعت لود صفحات در وب سایت ها باعث شده تا حجم بازدید از سایت افزایش پیدا کند. سرعت بارگیری صفحات تاثیر بسزایی در موفقیت سایت دارد چون بیشتر کاربران به دنبال سایت هایی با سرعت بالا هستند و می توانند بدون انتظار از تمام صفحات سایت بازدید کنند. روش هایی که توسط طراحان سایت ارائه شده کاملا کاربردی است و باعث شده تا راندمان سایت در کمترین زمان افزایش پیدا کند. امروزه بیشترین سطح تمرکز بر روی بهبود سرعت لود صفحات در سایت است و طراحان سعی می کنند تا از این تکنیک ها نهایت استفاده را ببرند. برای اطلاع بیشتر از این متدها بهتر است تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

اقدامات بهینه برای بالا بردن سرعت لود سایت

برای بالا بردن سرعت لود سایت اقداماتی بهینه ای در نظر گرفته شده است که توجه به آنها می تواند باعث بالا رفتن سطح بازدید از سایت شود. سرعت سایت نه تنها تاثیر زیادی بر جذابیت و عملکرد سایت دارد بلکه موفقیت آن را هم دو چندان می کند. برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل نیاز است که شما سرعت لود صفحات را به حد استاندارد برسانید تا کاربران بتوانند سریع تر به اطلاعات مورد نیاز خود دست پیدا کنند. در زیر به صورت مجزا به معرفی این اقدامات بهینه می پردازیم:

  • استفاده از قالب بهینه بهترین راهکار برای بالا بردن سرعت لود صفحات در سایت است. در وردپرس می توان بهترین نوع قالب را برای طراحی سایت انتخاب کرد. استاندارد بودن نوع قالب به افزایش سرعت سایت کمک می کند.
  • بکارگیری افزونه کش روش دیگری برای افزایش سرعت لود است. فعال بودن این افزونه کمک می کند تا صفحات سایت با حجم کمتری در اختیار کاربران قرار بگیرند.
  • از سیستم تحویل محتوا یا CDN استفاده کنید تا سرعت لود افزایش پیدا کند. با اتصال به این سیستم سرعت دانلود افزایش پیدا می کند و کاربران می توانند سریع تر به محتواهای مورد نیاز برسند.
  • بهینه کردن پایگاه داده وردپرس یک تکنیک عالی برای افزایش سرعت سایت و لود صفحات بوده که امروزه بیشتر طراحان از آن استفاده می کنند.
  • غیر فعال کردن رونوشت های سایت از دیگر اقدامات بهینه برای بالا بردن سرعت سایت بوده که باعث می شود تا ذخیره سازی به صورت خودکار باشد.
  • کاهش حجم تصاویر به افزایش سرعت سایت کمک زیادی می کند. اگر تصاویر حجم بالایی داشته باشند صفحات به کندی لود می شوند.
  • پاک کردن رونوشت های قدیمی از پایگاه داده فضا را برای صفحات جدید باز می کند.

تاثیر سرعت سایت بر دیده شدن آن

هر چه سرعت سایت بیشتر باشد و صفحات در مدت زمان اندک لود شوند تاثیر بیشتری بر بازدید مخاطب و دیده شدن سایت دارد. با افزایش سرعت لود صفحات سایت در بالاترین رتبه گوگل قرار می گیرد و حجم بازدید کاربران از آن بیشتر می شود که این می تواند نقش بسزایی در موفقیت سایت داشته باشد. هنگام رتبه بندی سایت ها مهم ترین فاکتوری که مد نظر گرفته می شود، همین سرعت سایت است. زمانی که صفحات با سرعت بالا لود می شوند کاربر می تواند در مدت زمان کمتر به صفحات بیشتری دسترسی داشته باشد.

گوگل برای سایت هایی اولویت قائل است که بیشترین سرعت را داشته باشند و بتوانند نیاز کاربران و بازدیدکنندگان را به خوبی برطرف سازند. اگر سرعت سایت کم و لود شدن صفحات به کندی صورت بگیرد بازدیدکنندگان سایت را ترک می کنند و حس رضایت آنها از سایت کم می شود؛ بدین ترتیب کسب و کار شما نمی تواند به پیشرفتی که انتظارش را داشته دست پیدا کند. با این کار شما نمی توانید بازدید کننده را به یک مشتری واقعی و وفادار تبدیل کنید. اما با بالا بردن سرعت سایت مشکلات حل خواهد شد.

امروزه بیشتر طراحان ابتدا سرعت سایت را مد نظر قرار می دهند چون مهمترین فاکتور برای جذب مشتری است. این موضوع به صورت مستقیم روی فروش شما تاثیر می گذارد و باعث می شود تا رضایت مشتری جلب شود. تاثیر سرعت سایت بر دیده شدن آن زیاد است؛ به همین دلیل امروزه برای طراحی ابتدا بالا بردن سرعت سایت ملاک قرار می گیرد. بالا بردن سرعت لود صفحات روی موبایل و سیستم های دیگر باعث شده تا حجم کاربران روز به روز افزایش پیدا کند که در فضای رقابتی امروز این بهترین گزینه است.

علت اصلی پایین بودن سرعت لود صفحات در سایت

اگر سرعت سایت کاهش پیدا کرده و کاربران باید دقایقی را منتظر لود صفحات باشند این می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در زیر به علل اصلی آن اشاره می کنیم:

  1. وب سایت هایی که میزبانی ضعیفی دارند، نمی توانند به خوبی کاربر را جذب کنند و خدمات خود را به بهترین شکل ارائه دهند. استفاده از هاست های اشتراکی برای میزبانی می تواند دلیل اصلی کاهش سرعت سایت باشد.
  2. شیوه برنامه نویسی سایت هم می تواند دلیل پایین آمدن سرعت سایت باشد. اگر کدنویسی به درستی انجام نشود صفحات با کندی لود می شوند و این می تواند تاثیر منفی روی بازدیدکنندگان داشته باشد.
  3. کدهای غیر بهینه به طور عجیبی سرعت سایت را کاهش می دهند. برای جلوگیری از بروز این مشکل بهتر است از قالب های آماده و صفحه سازها استفاده کنید.
  4. موقعیت سرور نقش بسزایی در سرعت سایت دارد. اگر موقعیت شما از محلی که بیشترین بازدیدکننده را دارد، دور باشد سرعت سایت به شدت کاهش پیدا می کند و کاربران نمی توانند صفحات را با سرعت بالا باز کنند. هر چه موقعیت سرور نزدیک تر باشد سرعت بیشتر خواهد شد.
  5. بکارگیری پلاگین های زیاد باعث می شود تا سرعت سایت کاهش پیدا کند. هر پلاگینی که روی سایت نصب می شود یک درخواست را به سرور ارسال می کند؛ بنابراین هر چه تعداد آنها کمتر باشد سرعت سایت بیشتر است.
  6. استفاده از تصاویر غیربهینه دلیلی دیگر برای کاهش سرعت سایت است. تصاویر بخش زیادی از محتوا را به خود اختصاص می دهند پس بهتر است حجم کمی داشته باشند.
  7. اگر درخواست ها به تعداد بالا ارسال شود، سرعت سایت کاهش پیدا می کند؛ پس بهتر است حجم درخواست ها را کمترین کنید.
  8. حذف ریدایرکت های غیرضروری باعث افزایش سرعت سایت می شود.

نحوه بهبود سرعت صفحه سایت با فشرده سازی عکس

عکس ها بیشترین حجم محتوا را در سایت به خود اختصاص می دهند؛ چون در جذب بازدیدکنندگان نقش بسزایی دارند. تاثیر عکس ها در افزایش سرعت سایت زیاد است. فشرده سازی تصاویر یک ترفند عالی برای بالا بردن سرعت سایت و لود صفحات است؛ به همین دلیل امروزه عکس ها به صورت فشرده و با حجم کم و کیفیت بالا مورد استفاده قرار می گیرند. برای اینکه تصاویر کیفیت و وضوح لازم را داشته باشند باید تنها حجم آنها کمتر شود. هر چه بیشتر بتوانید تصاویر را فشرده کنید سرعت لود صفحات و دسترسی شما به محتواها بیشتر خواهد شد .

اگر سایت وردپرسی دارید برای فشرده سازی عکس ها و بهینه سازی تصاویر ابزارهای مختلفی در دسترس شما است که می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید. این فشرده سازی کیفیت عکس را تحت تاثیر قرار نمی دهد و شما می توانید تصاویر بیشتری را در صفحات سایت قرار دهید. در صورتی که سایت شما وردپرسی نیست برای فشرده سازی عکس ها می توانید از ابزارهای دیگر کمک بگیرید. با این کار تصاویر فضا و حجم کمتری را در سایت اشغال می کنند؛ بدین ترتیب صفحات در مدت زمان کمتر لود می شوند.

نحوه اندازه گیری سرعت لود سایت

از آنجا که سرعت لود سایت برای کاربران اهمیت زیادی دارد، ما در اینجا سعی کردیم تا روش اندازه گیری سرعت را به شما نشان دهیم. قبل از اینکه تغییری در سایت خود ایجاد کنید باید ابتدا عملکرد صفحات و سرعت لود آنها مورد بررسی قرار بگیرد. اگر سایت محتوای خوب و بروزی داشته باشد، اما سرعت لود صفحات پایین باشد سایت نمی تواند به موفقیتی دست پیدا کند. برای اندازه گیری این سرعت ابزارهای زیادی وجود دارد که کاربران می توانند به راحتی از آنها استفاده کنند. با این ابزارها می توانید در کامپیوتر و تلفن همراه سرعت را بسنجید.

در واقع اندازه گیری زمانی رخ می دهد که کاربران در حال بازدید از سایت هستند و محتواها به سرعت در حال بارگذاری می باشند. اگر در مدت زمان کوتاهی کاربر به محتوا دست پیدا کند یعنی سرعت لود صفحات زیاد است اما اگر کاربر مدت طولانی منتظر مانده بدانید که سرعت سایت پایین است و نمی تواند مخاطب را جذب کند. افزونه های زیادی برای افزایش سرعت سایت و اندازه گیری آن وجود دارند که هر کدام به روشی خاص عمل می کنند و می توانند اطلاعات خوبی ار سرعت سایت در اختیار شما قرار دهند.

سخن پایانی 

امروزه تکنیک های زیادی برای افزایش سرعت لود در صفحات سایت معرفی می شود که کاربران می توانند متناسب با شرایط خود از این ترفندها استفاده کنند. سرعت بالا مهمترین ویژگی یک سایت خوب و استاندارد است که باعث افزایش سطح بازدیدکنندگان می شود. برای داشتن یک رتبه خوب در گوگل سرعت بالا معیار اصلی است؛ به همین دلیل بیشتر سایت ها مثل دات وب در تلاش هستند تا سرعت خود را با روش های مختلف افزایش دهند.

post امتیاز یادتون نره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *