عمومی

معایب طراحی سایت اختصاصی

معایب طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت به شکل های مختلفی انجام می شود که یکی از پرطرفدارترین آنها را می توانیم طراحی سایت اختصاصی بدانیم. در طراحی سایت اختصاصی مجموعه ها و تیم هایی که روی طراحی آن سایت کار می کنند باید دقت زیادی را به خرج دهند تا بتوانند بهترین سایت را بر اساس نظر کارفرما طراحی کنند. طراحی سایت اختصاصی علاوه بر مزایای بسیار زیادی که دارد از معایبی هم برخوردار است که در ادامه این مطلب سعی داریم شما را بیشتر با معایب طراحی سایت اختصاصی آشنا کنیم. پس تا پایان با ما همراه باشید.

طراحی سایت اختصاصی چیست؟

طراحی سایت اختصاصی از الگوی مشخصی پیروی نمی کند و تمامی پروژه را باید از صفر شروع کنید. کدنویسی های این پروژه باید از ابتدا صورت بگیرد و طراحان بر اساس نیازی که کارفرما دارد بهترین طراحی را برای سایت شکل دهند. برای این فرآیند هر شرکت در ابتدای پروژه تمام بخش های مورد نیاز را که متشکل از طراحی گرافیک اختصاصی، امکانات سفارشی، زبان برنامه نویسی و… است را تعیین خواهند کرد. طراحی وب سایت های اختصاصی یا سفارشی، موجب شده تا انعطاف پذیری مناسبی در بازار رقابت به دست آورید. به صورت متداول این وب سایت ها با کاربری بسیار خوبی تعریف می شوند و می توانند نیاز مخاطب را پاسخگو باشند. در طراحی سایت اختصاصی باید نیاز و انتظارات مخاطب را از قبل بشناسید و بر اساس آنها طراحی ها را انجام دهید.

مهمترین ویژگی های طراحی سایت اختصاصی

سایت اختصاصی از ویژگی های بسیار زیادی برخوردار است که اگر بخواهیم اصلی ترین آنها را نام ببریم لازم است به موارد زیر اشاره داشته باشیم.

  • تجربه و رابط کاربری
    در ارتباط با تجربه و رابط کاربری شاید بهتر باشد هر کدام را به صورت جدا توضیح دهیم. تجربه کاربری در ارتباط با حس و تجربه ای است که کاربران و بازدید کنندگان در زمان استفاده از سایت احساس می کنند؛ بنابراین با اطلاع کامل از این موضوع باید اولین هدف خود را روی یک تجربه کاربری مناسب قرار دهیم. خود را به جای مخاطب قرار داده و ببینید از یک سایت حرفه ای چه توقعی را دارید؛ اما رابط کاربری در ارتباط با ظاهر سایت است. ظاهر سایت دارای اهمیت بسیار زیادی بوده و اولین چیزی است که در نگاه اول نظر کاربران را به خود جلب خواهد کرد؛ پس ظاهر کار را فراموش نکنید.
  • کدنویسی اختصاصی پروژه
    با کمک کد نویسی های اختصاصی این قابلیت به سایت افزوده می شود که بتوانید امکاناتی که لازم دارید را در سایت قرار دهید؛ از این رو به آسانی می توانید کاربران را به سمت سایت خود هدایت کنید و در کسب و کار خود موفق عمل نمایید.
  • رسپانسیو
    این روزها تمامی افراد از کامپیوتر برای جستجو در اینترنت استفاده نمی کنند؛ بلکه به جرات می توانیم بگوییم بیشتر افرادی که به دنبال نت گردی هستند از طریق گوشی های موبایل و تبلت این کار را انجام می دهند؛ بنابراین در زمان طراحی سایت اختصاصی باید به رسپانسیو یا همان واکنش گرا بودن سایت اهمیت بسیاری دهید تا هر شخصی از طریق هر دستگاهی بتواند به آسانی به سایت شما سری بزند.
  • طراحی ساختار سایت
    استفاده از یک معماری مرتب و منظم از جمله ویژگی های مهم برای طراحی سایت اختصاصی به شمار می رود. به عبارتی می توانیم این گونه بگوییم که باید کدهایی که برای ساخت سایت استفاده می شود کاملا بهینه باشند. چیزی که می تواند به سایت شما کمک کند تا به خوبی خود را نشان دهد افزایش سرعت لود سایت است. هر چقدر سرعت سایت شما بیشتر باشد، قطعا در بهینه سازی و سئو سایت اثر مطلوبی را خواهد گذاشت. خوشبختانه در طراحی سایت اختصاصی به معماری قدرتمند سایت اهمیت بسیار زیادی داده می شود.
  • برنامه ریزی مطلوب برای پشتیبانی از سایت
    زمانی که به فکر طراحی سایت اختصاصی هستید و می خواهید برای آن سرمایه گذاری کنید، لازم است در کنار همه این سرمایه گذاری ها، برنامه ریزی هایی برای نگهداری و پشتیبانی از سایت هم داشته باشید. این موضوع کاملاً مشخص است که احتمال بروز هر حادثه و مشکلی برای سایت وجود دارد و این امر کاملاً غیر قابل پیش بینی است. به عنوان مثال ممکن است زمان قرار دادن آدرس بک لینک، اشتباهاتی رخ دهد و از این رو سایت دچار مشکل شود. پس یک برنامه ریزی اصولی برای پشتیبانی وب سایت از اهمیت بالایی برخوردار است.

در این پشتیبانی باید به کارفرما آموزش های لازم داده شود تا در هنگام ایجاد مشکل چگونه بتواند آن را حل کند. پاسخگویی در زمان هایی که در قرارداد از قبل مشخص شده است در فهرست پشتیبانی هایی است که مجموعه های طراحی وبسایت باید به کارفرما ارائه دهند. با توجه به درخواست کارفرما لازم است تغییراتی به صورت جزئی یا معمولی در سایت انجام شود. مشاوره های تلفنی و رفع مشکلاتی که ممکن است به صورت متداول در سایت به وجود آید از مواردی است که در فعالیت های مرتبط با پشتیبانی از طریق مجموعه های طراحی سایت باید شکل بگیرد.

معایب طراحی سایت اختصاصی

همانطور که پیش تر هم به این مبحث اشاره داشتیم طراحی هر نوع سایتی علاوه بر مزایا می تواند همراه با معایبی هم باشد. در طراحی سایت اختصاصی هم معایبی وجود دارد و این نوع از طراحی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. اما به طور قطع می توانیم بگوییم معایبی که برای طراحی سایت اختصاصی می توانیم بیان کنیم آنچنان که باید و شاید زیاد نیست که بتواند کسی را از طراحی سایت اختصاصی پشیمان کند. در ادامه شما را با چند مورد از معایبی که سایت اختصاصی دارد، آشنا می کنیم:

  • هزینه طراحی بالا
    یکی از موضوعاتی که در فهرست معایب طراحی سایت اختصاصی بوده در ارتباط با گران بودن هزینه هایی است که برای این طراحی باید کارفرما بپردازد. طراحی سایت اختصاصی به صورت متداول قیمتی بسیار گران تر از طراحی های سایت وردپرس دارد. متاسفانه راه اندازی این نوع سایت ها نیاز به سرمایه گذاری زیادی دارد که کارفرما باید پیش از هر چیز به آن اهمیت بسیار زیادی بدهد و این موضوع را حتماً در نظر داشته باشد و از آن غافل نشود.
  • نیاز به وقت زیاد
    با توجه به اینکه در طراحی سایت اختصاصی همه چیز باید از صفر شروع شود و تا صد پروژه همه چیز باید آرام آرام و به صورت کاملاً ویژه پیش برود، پس وقت شما بیشتر گرفته خواهد شد. طراحی سایت اختصاصی نیاز به زمان بسیار بیشتری دارد و اگر وقت تان خیلی کم است یا عجله دارید پس سایت اختصاصی را فراموش کنید؛ زیرا گاهی برای انجام طراحی سایت های اختصاصی نیاز به زمانی بین سه تا چهار ماه است
  • هزینه پشتیبانی گران
    طراحی سایت اختصاصی حتی پس از اینکه به صورت کامل انجام می شود به طور قطع امکاناتی را نیاز دارد که کم کم باید به آن در آینده افزوده شود. برای این کار نیاز به یک پشتیبانی سایت بسیار قوی دارید که بتواند زمان زیادی را برای این امکانات یا پشتیبانی هایی که پیش تر به آنها اشاره کردیم بگذارد. هزینه ای که بابت پشتیبانی طراحی وب سایت اختصاصی باید پرداخت کنید، از دیگر معایبی است که می توانیم برای سایت های اختصاصی در نظر داشته باشیم.

جمع بندی
طراحی سایت اختصاصی این روزها در اولویت کسب و کارهایی همچون استارتاپ ها، فروشگاه های بزرگ، سازمان های دولتی و… است. این مراکز به دنبال این هستند که بهترین سایت را داشته باشند و از رقبای خود پیشی بگیرند؛ در کنار تمامی مزایای سایت اختصاصی لازم است معایب آن را نیز بررسی کرده و در صورتی که با این معایب نمی توانند کنار بیایند، بهتر است به سراغ طراحی سایت های دیگری برای کسب و کار خود بروند. در این مطلب ما سعی داشتیم از معایب طراحی سایت اختصاصی صحبت کنیم و شما را بیشتر با این نوع طراحی سایت آشنا کنیم. اگر برای کسب و کار خود به دنبال یک قدم شگفت انگیز هستید و می خواهید خیلی سریع به آنچه که می خواهید دست پیدا کنید، به شما پیشنهاد می کنیم به فکر طراحی سایت برای کار خود حتماً باشید. ما در مجموعه دات وب در کنار شما هستیم تا هر آنچه را که می خواهید به دست آورید.

post امتیاز یادتون نره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *