لودینگ
جذب مشتری با اپلیکیشن

روش های جذب مشتری با اپلیکیشن

دسته‌بندی‌ها عمومی
نویسنده admin
زمان مورد نیاز برای مطالعه 8 دقیقه

جذب مشتری با اپلیکیشن با روش های مختلفی امکان پذیر است. اگر به گوگل پلی، اپ استور، کافه بازار و… سر بزنیم متوجه می شویم که اپلیکیشن های زیادی وجود دارد و هر روز هم به تعداد آنها افزایش می‌ یابد. طبق آماری که تحلیل گران ارائه دادند تعداد این اپلیکیشن ها در سال ۲۰۱۶ از ۱۴۰ میلیارد به ۲۰۴ میلیارد در سال ۲۰۲۱ رسید و همین طور هر سال بر تعداد آنها اضافه شد و همچنان این روند ادامه دارد. اما طبق بررسی ها مشخص شد که بیشتر کاربران معمولا بعد از سه ماه از نصب اپلیکیشن آن را …

جذب مشتری با اپلیکیشن با روش های مختلفی امکان پذیر است. اگر به گوگل پلی، اپ استور، کافه بازار و… سر بزنیم متوجه می شویم که اپلیکیشن های زیادی وجود دارد و هر روز هم به تعداد آنها افزایش می‌ یابد. طبق آماری که تحلیل گران ارائه دادند تعداد این اپلیکیشن ها در سال ۲۰۱۶ از ۱۴۰ میلیارد به ۲۰۴ میلیارد در سال ۲۰۲۱ رسید و همین طور هر سال بر تعداد آنها اضافه شد و همچنان این روند ادامه دارد. اما طبق بررسی ها مشخص شد که بیشتر کاربران معمولا بعد از سه ماه از نصب اپلیکیشن آن را حذف می کنند. ما در مطلب امروز می خواهیم بررسی کنیم که با چه روش هایی می توان به جذب مشتری پرداخت. اگر به مطلب امروز علاقمند هستید تا پایان مطلب، همراه ما باشید.

جذب مشتری با اپلیکیشن موبایل با استفاده از بهینه‌ سازی اپ برای اپ‌ استور (ASO)

جذب مشتری با اپ موبایل با استفاده از بهینه‌ سازی اپ برای اپ‌ استور یکی از بهترین راه‌ های جذب کاربر به سمت اپلیکیشن است. بهینه‌ سازی اپ برای اپ‌ استور سبب افزایش بازدید شده و در نهایت تبدیل به دانلود می‌ شوند. بهینه‌ سازی اپ برای اپ‌ استور شباهت بسیاری به بهینه‌ سازی برای موتورهای جستجو (سئو) دارد. برای بهینه سازی آن موارد زیر اهمیت دارند:

  • نام اپلیکیشن
  • کلمات کلیدی
  • زیرعنوان
  • توضیحات اپلیکیشن
  • آیکون
  • ویدئو
  • بازخوردها و اعلام رضایت
  • Localization Weblinks

برای اینکه بتوانید در جذب کاربر به اپلیکیشن موفق باشید روی موارد زیر بیشتر دقت کنید:

  • توجه به اجزای کلیدی صفحه
    یکی از موارد مهم بهینه سازی اپ استور برای مخاطبین توجه به اجزای کلیدی صفحه است. برای این منظور به تحقیق کلمات کلیدی بپردازید و در عنوان و زیرعنوان‌ قرار دهید. اقدام به ساختن آیکون جذاب بپردازید، در توضیحات اپلیکیشن کلمات جذابی به کار ببرید و روی ویژگی‌ ها متمرکز شوید. اگر از ویدئو، لینک و «آخرین تغییرات» پشتیبانی اپلیکیشن می کند از این قابلیت ها برای جلب توجه مشتری استفاده کنید‌.
  • بومی سازی اپلیکیشن 
    برای اینکه بتوانید مشتریان خود را حفظ کنید لازم است اپلیکیشن خود را بومی سازی کنید. حتی اگر از اپلیکیشن مورد نظر در یک منطقه و یک زبان استفاده می شود می‌ توان نسخه‌ هایی به زبان‌ های دیگر ساخت و کاربران زبان های دیگر را هم جذب کرد. بعد از یافتن کلمات کلیدی هر منطقه آنها را در صفحه های بومی سازی شده قرار دهید.
  • اعمال تغییرات منظم 
    اگر به طور منظم به بهبود صفحات خود در اپ‌ استور بپردازید، می‌ توانید متوجه شوید کدام تغییرات روی رشد اپلیکیشن موثر است. برای این منظور هر بار یک تغییر انجام دهید و تأثیر آن را بسنجید تا بفهمید کدام یک از آنها تاثیر بیشتری روی نتایج صفحه‌ شما دارد.
  • جذب مشتری با اپ با بازاریابی ارگانیک موبایل
    جذب مشتری با اپ با بازاریابی ارگانیک موبایل برای فروشگاه‌ های اینترنتی و مصرف‌ کنندگان نهایی (B2C) اهمیت خاصی دارد. ترافیک ارگانیک از منابع و کانال‌ های مختلفی مانند شبکه های اجتماعی، وب سایت و… به وجود می آید. برای جذب کاربر بیشتر موارد زیر را رعایت کنید:
  • کار کردن روی وب‌ سایت خود
    برای جذب بیشتر کاربر لازم است به بهینه سازی کلمات کلیدی در صفحات فرود و وبسایت خود بپردازید. برای راه اندازی کمپین تبلیغات موبایلی باید صفحه‌ فرود بسازید تا بتوانید ترافیک بیشتری جذب کنید‌. فراموش نکنید باید اطلاعات درون تبلیغات شما با اطلاعات بیان‌ شده در صفحات یا وب سایت شما هماهنگ باشد.
  • تنها روی سئو تمرکز نکردن
    برای بهینه سازی بلاگ نباید کیفیت را تحت تاثیر کمیت قرار دهید یا خوانایی محتوا را با اضافه کردن کلمات کلیدی تغییر دهید. بلکه باید مطمئن شوید محتوای مورد نظر در دستگاه‌ های موبایل قابل نمایش است. بعد از آن به تهیه برنامه محتوایی برای بلاگ بپردازید. هر قسمت تولید محتوا برای مخاطب خاصی مناسب است. اگر اقدام به تبلیغ یک اپلیکیشن می کنید به ساختن بلاگی اقدام کنید که روش استفاده از اپلیکیشن را به کاربر یاد بدهد.
  • بهینه سازی محتوا با قالب های تبلیغاتی مناسب 
    حجم ترافیک بالای ناشران درآمد بیشتری را به دنبال دارد. هر بازدید اضافه سبب درآمد بیشتر می شود. تکنولوژی تبلیغات برنامه‌ ریزی‌ شده سبب پیوند ناشران به تبلیغ‌ دهندگان می شود. الگوریتم‌ های تبلیغات برنامه‌ ریزی‌ شده، پیام‌ های تبلیغاتی دریافت‌ کنندگان را شخصی‌ سازی می کند که شخصی سازی آن برای تبلیغ‌ دهندگان، ناشران و کاربران سودمند است.
    وقتی می خواهید محتوای تبلیغاتی داخل اپلیکیشن یا موبایل را توسعه دهید سعی کنید به طراحی تبلیغات با ارتفاع و عرض و رزولوشن مناسب بپردازید و از دکمه‌ های فراخوان به عمل (CTA) و لینک‌ هایی در بنرهای خود استفاده کنید که به راحتی به صفحات فرود کشیده شود.

جذب مشتری با اپ از طریق تبلیغات

اگر به دنبال جذب مشتری برای اپلیکیشن از طریق تبلیغات هستید، می‌توانید از خدمات تبلیغات CPR استفاده کنید. برای این منظور تبلیغ‌ دهندگان باید در این پلتفرم ثبت‌ نام و اقدام به راه اندازی کمپین کنند. وقتی تبلیغات به طور لحظه‌ ای (RTB) نشان داده شود سیستم به طور اتوماتیک روی فضای تبلیغات قیمت تعیین می کند و تبلیغات موبایلی برای گروه های انتخاب شده انجام می شود. برای این منظور به موارد زیر توجه کنید:

  1. استفاده از امکان هدف‌ گیری (targeting) 
    تبلیغات هدفمند این امکان را فراهم می کند تا مخاطبان را بخش بندی کنید و برای هر گروه تبلیغات خاصی نمایش داده شود که به آن علاقه دارند.
  2. تنوع رسانه‌ ای با قالب‌ های مناسب
    برای درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان بهترین روش این است که از طریق قالب‌های تبلیغات بنری درآمدزایی کنید. این روش مقرون‌ به‌ صرفه و راحت بوده و تقریبا همه پلتفرم‌ های جذب کاربر این اپلیکیشن را پشتیبانی می کنند؛ همچنین می توانیم از قالب‌ های تبلیغات ویدئویی ۳۰ ثانیه‌ ای بهره ببرید. قالب‌ های تبلیغات همسان (Native) نیز برای این منظور مناسب هستند. اگر دغدغه اصلی شما ایجاد تعامل است ویدئوهای جایزه‌ دار و قالب‌ های بازی شونده را انتخاب کنید.

روش جذب مشتری با اپلیکیشن از طریق بازاریابی اینفلوئنسری

یکی از روش های جذب مشتری با اپ استفاده از بازاریابی اینفلوئنسری است. در این نوع بازاریابی می توانید محصولات و خدمات خود را با کمک شخصیت‌ های معروف تبلیغ کنید. این افراد صاحبان بلاگ‌ های‌ معروف، سلبریتی‌ ها، ولاگرها (vloggers)، اشخاص مشهور یا متخصص در شبکه‌ های اجتماعی و… هستند؛ علاوه بر افراد مشهور، سازمان ها یا انجمن هایی که مردم برای آنها ارزش قائل هستند هم می توانند تبلیغات انجام دهند. اهداف برندها با همکاری با اینفلوئنسرها به قرار زیر هستند:

  • بالا بردن آگاهی از برند
  • آموزش دادن به مخاطبین
  • بهتر شدن عملکرد موتورهای جستجو
  • نشان دادن محصولات پیچیده با جزئیات
  • افزایش تعداد دنبال کننده ها و مشارکت در اکانت‌ های اجتماعی برند
  • بالا بردن فروش
  • افزایش وفاداری به برند
    و …

برای افزایش مشتری با آپ از طریق بازاریابی اینفلوئنسری موارد زیر را رعایت کنید:

  • تعریف مخاطب هدف
    اگر دوست دارید روش جذب کاربر با اپ از طریق اینفلوئنسری را امتحان کنید باید بدانید که هدف گیری مخاطبان خیلی اهمیت دارد. در این روش باید اینفلوئنسری را انتخاب کنید که جنس مخاطبانش شبیه شما باشد. بعد از پیدا کردن او به بررسی زیبا شناسی گفتار او بپردازید.
  1. انتخاب پلتفرم مناسب
    توئیتر، اینستاگرام، یوتیوب، فیس‌ بوک، تیک‌ تاک و بلاگ‌ های شخصی و… از پلتفرم‌ هایی هستند که در آن اینفلوئنسرهای زیادی حضور دارند؛ بنابراین برای موفق شدن در آن می توان مشخص کرد که مخاطبین شما بیشتر در کدام پلتفرم هستند و در چه ساعاتی در آنها بیشتر حضور دارند.

جذب مشتری با اپلیکیشن موبایل از طریق بازاریابی ایمیلی

یکی دیگر از راه های جذب مشتری با اپ از طریق ایمیل‌های تبلیغاتی است. این روش از توییتر و فیس‌ بوک که هم زمان استفاده شود هم موثرتر است. وقتی ایمیل در موبایل باز می‌ شود، درصد بالایی از کلیک را روی لینک‌ها ایجاد می کند. وقتی در حال برنامه‌ ریزی یک کمپین ایمیلی موبایل هستید ایمیل‌ ها و اپلیکیشن‌ های مختلف به شکل های خاصی نشان داده می شوند؛ بنابراین ابتدا به تست کردن خبرنامه‌ خود در IOS، اندروید و گوشی‌ های هوشمند دیگر بپردازید. برای موفقیت در جذب مشتری با اپ از طریق بازاریابی ایمیل رعایت این نکات ضروری است:

  • هر چه کوتاه‌ تر بهتر
    برای اینکه کاربران مدت بیشتری از اپلیکیشن استفاده کنند، بهتر است عنوان ایمیل و متن ایمیل کوتاه تر و واضح تر باشد. مثلا عنوان باید حداکثر تا ۵۰ حرف باشد. در هنگام جای‌ گذاری تصاویر و دکمه‌ های فراخوان به عمل باید به بهینه کردن موبایل اقدام کنید.
  • شخصی ‌سازی
    شخصی‌ سازی در موبایل از اهمیت زیادی برخوردار است. برای گروه‌ های مختلف مخاطبین خود لیست مجزایی آماده کنید. چون مخاطب بیشتر اپلیکیشن‌ های موبایلی در نقاط مختلف جهان پراکنده هستند برای توزیع آن طبق منطقه‌ جغرافیایی به بخش بندی و جداسازی لیست‌ های ایمیل بپردازید؛ به این ترتیب ایمیل‌ ها در زمان مناسب به کاربران ارسال می شود؛ همچنین می توانید به بخش بندی این لیست ها مطابق سلایق مخاطبان و اطلاعات رفتاری آنها بپردازید.
  • گنجاندن لینک‌های عمیق (Deep Link) در ایمیل خود
    به وسیله این لینک ها اگر مشتریان هنوز اپلیکیشن را روی دستگاه نصب نکرده‌ باشند، یک لینک عمیق آنها را برای نصب اپلیکیشن هدایت می کند؛ به این ترتیب این نوع لینک‌ ها تجربه کاربری خوبی هستند و کمک می کنند تلاش های شما برای جذب مشتری بهتر نتیجه بدهد.

سخن پایانی
امروزه اپلیکیشن های متنوعی را در گوگل پلی، بازار، اپ استور و… مشاهده می کنیم. برای اینکه این اپلیکیشن ها توسط مخاطبان با استقبال خوبی همراه باشد به گونه ای که مشتریان بعد از مدت کوتاهی از نصب آنها اقدام به حذف نصب نکند سازندگان این اپ ها لازم است به مواردی توجه کنند. ما در مطلب امروز چند مورد از روش های جذب مشتری با اپ را معرفی کردیم. اگر به اطلاعات بیشتری در این مورد نیازمند هستید با مشاوران ما ارتباط برقرار کنید.

post امتیاز یادتون نره
مقالات مرتبط
دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *