لودینگ
طراحی اپلیکیشن اندروید

برای ثبت درخواست اطلاع رسانی هنگام موجودی ، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

ورود به حساب کاربری
طراحی اپلیکیشن اندروید

طراحی اپلیکیشن اندروید

تضمین بهترین کیفیت
دسته‌بندی طراحی اپلیکیشن
0نظر0

طراحی اپلیکیشن اندروید، این فرصت و امکان را به شما می دهد تا بتوانید اپلیکیشن های زیادی را روی گوشی های اندروید ایجاد کنید. با طراحی اپلیکیشن برای گوشی های اندروید می توانید با مخاطبان ارتباط قوی تری داشته باشید. در حال حاضر که با گسترش دستگاه های هوشمند مثل موبایل و تبلت مواجه هستیم، طراحی اپلیکیشن اندروید در همه زمینه ها باعث شده است تا تعداد کاربران موبایل بیشتر شود. اگر بخواهید محصولات یا خدماتی ارائه دهید یا محصولات و خدماتتان دیده شود بهترین راه طراحی اپلیکیشن برای اندروید است. تجربه کاری لذت بخش، امکانات کاربری، کد نویسی استاندارد، طراحی حرفه ای و رعایت استانداردهای جهانی موجب تمایز اپلیکیشن اندروید از سایر اپلیکیشن ها شده است. از آنجا که نرم افزارهای اندرویدی در گوشی های موبایل اندرویدی ضریب نفوذ بالایی دارند، از اهمیت زیادی نیز برخوردار هستند و شما می توانید با طراحی این اپلیکیشن جایگاه خود در بین سایر برنامه های اندرویدی را تثبیت کنید.

مشاوره رایگان

ارتباط با مشاوران دات وب : ۰۲۱۴۶۱۰۲۵۰۱

نقد و بررسی اجمالی

اپلیکیشن اندروید که به آن نرم افزار گوشی های موبایل نیز گفته می شود، نرم افزاری است که با پردازنده های سیستم عامل گوشی همراه ارتباط مستقیم دارد و درخواست های مخاطبان را به طور مستقیم انجام می دهد. در گوشی های موبایل اندرویدی اپلیکیشن ها مستقیما دستور و کاری را انجام می دهند که برای کاربران قابل روئیت هستند. امروزه طراحی اپلیکیشن برای موبایل به یکی از پرکاربردترین اپلیکیشن ها تبدیل شده است. امروزه اگر با تکنولوژی همگام باشید به شما کمک می کند تا کسب و کار بهتری داشته باشید؛ از همین رو اگر برای کسب و کارتان طراحی آپ موبایل متناسب را ایجاد کنید، می توانید از سایر رقبایتان سبقت بگیرید و تعامل بیشتری با مشتریان داشته باشید.

اصول طراحی اپلیکیشن اندروید چیست؟

طراحی فقط آن چیزی نیست که به نظر می رسد بلکه برنامه ای است که نتیجه کار را به صورت روان و یکدست ارائه می دهد تا کاربر بتواند به راحتی به مقصد و هدف خود برسد. برای این کار باید در طراحی اپلیکیشن اندروید اصولی را رعایت کنید در موارد زیر به آن اشاره می کنیم:

  • از عملکردهای قبلی گزاره ای را بیان کنید
    یعنی باید به گونه ای باشد که اولین صفحه ای که نمایش داده می شود، توضیح دهد که چه کاری را انجام خواهد داد و صفحات بعدی چهار روش اصلی که در آن انجام می شود را نشان دهد.
  • اپلیکیشن به سرعت بارگذاری شود
    کاربران می خواهند کارشان به سرعت راه بیفتد و برای بارگیری آن صبر و حوصله کافی ندارند؛ به همین خاطر باید سرعت اینترنت را بهبود ببخشید تا کاربران به سرعت به نتیجه برسند.
  • امکان ثبت نام در اپلیکیشن را آسان کنید
    کاربر را مجبور نکنید بلافاصله بعد از باز کردن برنامه اطلاعات شخصی خود را به اشتراک بگذارد؛ چون منجر به بی اعتمادی می شود. پس برای اعتماد بیشتر اجازه دهید کاربر با برنامه بیشتر آشنا شود سپس به تدریج از آن ها بخواهید اطلاعات خود را نیز برای ادامه کار وارد کنند.
  • Ul را سازگار با وب سایت نگه دارید 
    اگر از قبل وب سایتی داشته اید که با کاربران در تعامل بوده و اکنون می خواهید یک برنامه تلفن همراه جدید را راه اندازی کنید، اطمینان پیدا کنید که یوآی در هر دو سازگار است تا اشتباه گرفته نشود.
  • بازگشت به آن را آسان کنید
    یک برنامه زمانی کار خود را به خوبی انجام می دهد که برگشت به عقب داشته باشد؛ از همین رو قرار دادن دکمه برگشت به عقب ضروری است.

دلایل طراحی اپلیکیشن اندروید

امروزه یکی از پرطرفدارترین روش های طراحی اپلیکیشن موبایل، طراحی اپلیکیشن اندروید است؛ به همین علت تعداد کاربران اندروید در مقایسه با طراحی اپلیکیشن ios  بیشتر شده و برای منتشر کردن در فروشگاه های اپلیکیشن نیز بسیار مفید و مقرون به صرفه تر است. در ادامه برخی از دلایل طراحی اپلیکیشن اندروید را توضیح می دهیم.

یک پلتفرم منبع باز است: یعنی موانع ورودی نسبتا کمی دارد و این فرصت و امکان را به شما می دهد تا بتوانید برنامه ها را با قیمت پایین به راحتی گسترش دهید.
توزیع چند شبکه: به غیر از فروشگاه‌ گوگل پلی، برنامه های اندرویدی می توانند به شما کمک کنند تا تاثیر زیادی گذاشته و مخاطبان بیشتری را جذب کنید.
برنامه به آسانی تایید می شود: می توان در گوگل پلی یک برنامه تلفن همراه را به آسانی منتشر کرد؛ از همین رو با استفاده از ارسال و روند تایید سریع این فرصت به شما داده می شود تا بتوانید اپلیکیشن های اندرویدی خود را با سهولت بیشتری در اختیار جهانیان قرار دهید.
رابط کاربری انعطاف پذیر: یکی از عواملی که نقش بسیار مهمی در موفقیت یک برنامه دارد رابط کاربری انعطاف پذیر است که کمک می کند برنامه ها و ارائه تجربه کاربر به آسانی پیشرفت کند.

مراحل طراحی اپلیکیشن اندروید

دستورالعمل هایی که برای طراحی اپلیکیشن اندروید باید رعایت کنید عبارتند از:

  • ایده پردازی
    شاید برای شما قابل قبول نباشد اما باید بدانید که هر اپلیکیشن یا برنامه موفق با یک ایده خوب شروع می شود. اگر در ذهنتان ایده ای دارید کارتان راحت شده است. اگر چه ممکن است با مشکلات احتمالی روبرو شوید اما مطمئن باشید که ارزش زیادی دارد. با داشتن یک ایده خوب در ذهن می توانید ابتکار عمل برای طراحی اپلیکیشن اندروید را به دست بگیرید.
  • استراتژی اپلیکیشن اندروید 
    بعد از ایده پردازی شما باید برنامه و استراتژی مشخص و روشنی برای اپلیکیشن اندروید خود داشته باشید تا در تصمیم گیری درباره نیاز های اصلی برنامه به شما کمک کند. در این مرحله رقبا را تجزیه و تحلیل کنید، میزان دسترسی و نظرات مربوط به اپلیکیشن را در فروشگاه اپلیکیشن را جمع آوری کنید؛ سپس استراتژی خود را بر این اساس ایجاد کنید. پیدا کردن تاریخچه ای در مورد چالش های پیش روی اپلیکیشن به شما کمک می کند تا ایده خوبی از استراتژی های کاربردی به دست آورید.
  • ایجاد نمونه اولیه اپلیکیشن اندروید 
    بعد از پیدا کردن ایده برای این که اعتبار و درستی آن را بسنجید، باید یک نمونه اولیه از اپلیکیشن اندرویدی ارائه دهید‌؛ زیرا نشان می دهد که آیا ایده شما قابل اجرا هست یا نه. طرح اولیه اپلیکیشن، ویژگی های برنامه، گزینه های موجود در اپلیکیشن، ادغام رسانه های اجتماعی با اپلیکیشن، ادغام نرم افزارهای ارتباطی با مشتری و … را شامل می شود. با نمونه اولیه اطمینان پیدا می کنید که ایده ای که برای طراحی اپلیکیشن اندرویدی در نطر گرفته اید با  استراتژی کسب و کارتان همگام است یا خیر.
  • امکان سنجی فنی
    در امکان سنجی فنی نرم افزار، سخت افزار و سایر مواردی که برای طراحی اپلیکیشن اندروید نیاز است را بررسی می کند تا به شما کمک کند قبل از شروع طراحی، هر آنچه را که برای توسعه اپلیکیشن اندروید نیاز است، محیا کنید.
  • طراحی نهایی اپلیکیشن اندروید 
    در این مرحله اپلیکیشن شما کامل شده و آماده بهره برداری است.
  • استقرار و گسترش اپلیکیشن اندروید 
    باید برنامه به فروشگاه گوگل پلی ارسال شود تا سپس گوگل اجازه قرار گرفتن اپلیکیشن اندرویدی را در گوگل پلی تایید کند.
  • مرحله بعد از استقرار اپلیکیشن اندروید 
    بعد از اینکه برنامه در گوگل پلی مستقر شد؛ سپس بقیه موارد هم عرضه می شود. پس از استقرار، منتشر شدن برنامه اندروید شما ۱۰ تا ۱۵روز زمان خواهد برد.

ویژگی های طراحی اپلیکیشن اندرویدویژگی های طراحی اپلیکیشن اندروید

یکی از مهم ترین پارامترها در کسب و کارهای اینترنتی طراحی اپلیکیشن است؛ اما باید نرم افزار و سخت افزار قوی و اصولی داشته باشید تا بتوانید به رشد و توسعه کسب و کارتان کمک کنید؛ بنابراین باید ویژگی هایی که برای طراحی اپلیکیشن اندروید نیاز است را در نظر بگیرید و با اعمال آن بتوانید از رقبای خود سبقت بگیرید. این ویژگی ها عبارتند از:

  1. ساده بودن اپلیکیشن اندروید 
    در طراحی اپلیکیشن اندروید باید سادگی را در نظر بگیرید تا کاربران به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند. اگر کاربر بخواهد وارد نرم افزار اندرویدی شما شود ولی نتواند شیوه کار آن را متوجه شود یا صفحاتی که مورد نیاز است را پیدا کند از اپلیکیشن خارج خواهد شد؛ بنابراین برای این که بتوانید کاربران زیادی را جذب کنید باید اپلیکیشن اندرویدی را ساده طراحی کنید.
  2. سرعت لود صفحات اپ
    هر چه قدر سرعت لود صفحات اپ زیاد باشد در مقابل تعداد کاربران زیادی نیز جذب خواهید کرد.
  3. طراحی گرافیکی تصاویر اپلیکیشن 
    یکی دیگر از فاکتورهای مهم در طراحی اپلیکیشن اندروید طراحی گرافیکی تصاویر است؛ از همین رو باید از تصاویر منحصر به فرد، واضح و…. استفاده شود تا زیبایی برنامه نرم افزاریتان از لحاظ بصری افزایش پیدا کرده و تعداد کاربران افزایش پیدا کند.
  4. سیستم عامل اپلیکیشن 
    تلفن های همراه سه سیستم عامل اندرویدی، ios  و ویندوز دارد که باید هنگام طراحی اپلیکیشن اندروید به آن دقت شود. از آنجا که استفاده از سیستم عامل ویندوز در ایران کمتر است بیشتر افراد اپلیکیشن های خود را بر اساس اندروید و ios طراحی می کنند. البته اپلیکیشن اندرویدی بیشتر مورد استقبال است که دلیل آن این است که انتشار اپلیکیشن در گوگل راحت تر از انتشار برنامه در اپ استور است.
  5. امنیت نرم افزار موبایل 
    پر اهمیت ترین مسئله در طراحی اپلیکیشن اندروید امنیت آن است، پس باید دقت کنید اپی را طراحی کنید که امن و قابل اطمینان بوده و نتوان اطلاعات کاربران را هک و سرقت کرد.
  6. قابلیت جستجو داشته باشد
    یکی از فاکتورهای مهم دیگری که باید در طراحی اپلیکیشن اندروید دقت کنید این است که اپ باید قابلیت جستجو داشته باشد تا کاربران به راحتی از اپلیکیشن استفاده کنند.
  7. امکان بازخورد کاربران
    اگر از این قابلیت در طراحی آپ استفاده شود با استفاده از آن می توانید به نحوه عملکرد نرم افزار بازخورد داده و از نقاط ضعف و قدرت آن مطلع شوید.
  8. آپدیت اپلیکیشن 
    اپلیکیشن اندرویدی طراحی شده را به صورت مستمر و مکرر آپدیت و بروز رسانی کنید. این کار را می توانید با توجه به بازخوردهای داده شده انجام دهید و نقاط ضعف را هم رفع کنید.

مزایای طراحی اپلیکیشن اندروید برای کسب و کارها

بیش از ۸۵ درصد سهم بازار متعلق به سیستم عامل اندرویدی است؛ به همین علت طراحی اپلیکیشن اندرویدی برای کسب و کار مزایایی دارد که عبارتند از :

  • نرخ بازگشت سرمایه بالاتر.
  • برنامه های اندرویدی مقرون به صرفه هستند.
  • در دسترس بیشتر افراد قرار دارد.
  • موجب می شود ارتباط بهتری با کاربر داشته باشید.
  • انعطاف پذیری بالایی دارد.
  • آپدیت و بروز رسانی آن آسان است.
  • امنیت بالایی دارد و امکان هک و سرقت اطلاعات وجود ندارد.
  • می توان در اپ های اندرویدی تبلیغات زیادی انجام داد.
  • با استفاده از اپلیکیشن اندرویدی می توانید برنامه ها و ویژگی های گوگل را به کاربران ارائه دهید.
  • دامنه نوآوری بالایی دارد که بزرگترین نقطه قوت اپلیکیشن های اندرویدی است.
  • موجب افزایش سرعت در ارائه خدمات می شود.

هزینه مورد نیاز برای طراحی اپلیکیشن اندرویدی

هزینه ای که برای طراحی اپلیکیشن اندروید لازم است بین یک تا دو میلیون برای اپ های اندرویدی ساده و ده میلیون برای اپ های پیچیده است. عوامل زیادی روی هزینه طراحی اپلیکیشن اندروید اثر می گذارند که عبارتند از:

  1. نوع و اندازه اپلیکیشن اندرویدی.
  2. سیستم عامل و دستگاه.
  3. مکان و ساختار تیم طراحی.
  4. ویژگی ها و فاکتورهای اپلیکیشن.
  5. هزینه نگهداری و بازاریابی.
  6. پلتفرم ها.

مدت زمان لازم برای طراحی اپلیکیشن اندروید

به طور کلی می توان گفت همه اپلیکیشن های اندرویدی از نظر هزینه مثل هم نیستند. طراحی اپلیکیشن اندرویدی بر حسب زمان مورد نیاز به سه دسته تقسیم می شود:

  • اپ های اندرویدی ساده: که طراحی آن بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ ساعت زمان می برد.
  • اپ های اندرویدی متوسط: برای تولید این اپ های اندرویدی به ۷۰۰  و بالاتر از هزار ساعت زمان لازم است.
  • اپ های اندرویدی پیچیده: بسیار زمان بر هستند و بیش از ۱۲۰۰ ساعت زمان می برد.

سخن پایانی 

استفاده از گوشی های اندروید بین افراد بسیار رایج شده است و به خاطر همین یکی از دغدغه های اصلی شرکت های طراحی اپلیکیشن موبایل، طراحی اپلیکیشن اندرویدی است. در حال حاضر در طول روز چندین اپ اندرویدی ساخته می شود اما آنچه که اهمیت دارد، ویژگی های سیستم عامل در جذب کاربران است. در طراحی اپلیکیشن اندرویدی باید از کاربری مناسب استفاده کنید تا نیازهای کاربران را برآورد کند؛ همچنین از طرح گرافیکی جذاب با رنگ های متنوع استفاده کنید تا فضای اپ شما زیبا شده و کاربران به خوبی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.

4.6/5 - (17 امتیاز)

مشخصات کلی

زبان برنامه نویسی فرانت اند

زبان برنامه نویسی پایتون

کدنویسی

کدنویسی بهینه و اختصاصی

مستندات

ارائه مدارک پروژه جهت توسعه در آینده

قیمت ⭐️

مناسب ترین قیمت

زبان برنامه نویسی فرانت اند

زبان برنامه نویسی Dart

امنیت ❌

تضمینی

انعطاف پذیری

اندروید

نوع طراحی 🎨

اختصاصی

شما هم می‌توانید در مورد این خدمات نظر بدهید
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
امتیاز خدمات
0از مجموع 0دیدگاه
جنس
بدنه
کارایی
کیفیت
مقاومت

دیدگاهی یافت نشد ، اولین نفری باشید که برای طراحی اپلیکیشن اندروید دیدگاه ثبت میکند

ارسال نظر برای این محصول
عنوان دیدگاه
ایمیل
متن دیدگاه
جنس
بدنه
کارایی
کیفیت
مقاومت

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری شوید

ورود به حساب کاربری
نیاز به مشاوره دارید ؟

با کارشناسان ما بصورت رایگان گفتگو کنید