طراحی سایت داینامیک
- DOTWEB
طراحی سایت داینامیک چیست ؟
کلمه دینامیک یعنی متحرک و پویا کلمه داینامیک در بسیاری از علوم استفاده می شود. وب سایت به لحاظ نوع مدیریت مطالب با دو متد متفاوت ساخته می شوند که در این مقاله به یک متد آن اشاره کرده ایم.
طراحی سایت داینامیک
سایت داینامیک یا پویا: تقریبا امروزه وب سایت ها داینامیک هستند. وب سایت داینامیک یعنی محتویات سایت براساس زمان ، کار و … تغییر می کند. مثلا در همه طراحی سایت هایی که دارای سیستم ثبت نام هستند. طراحی سایت خبری ، طراحی سایت آموزشی ، طراحی فروشگاه اینترنتی و … به صورت دینامیک ساخته می شوند. اکثر وب سایت های داینامیک به یک بانک اطلاعاتی وصل می شوند.
بانک اطلاعاتی یک سیستم منظم و اصولی برای نگهداری اطلاعات است این بانک باید از امنیت بالایی برخوردار باشد چرا که در این بانک اطلاعات مهمی ذخیره میشود. برای مثال برای نگهداری اطلاعات کارمندان یک شرکت را بدانید یا اینکه براساس مشخصات ذخیره کند و هر وقت که خواستید این اطلاعات را تغییر بدهید و یا اینکه براساس مشخصات کارمندان یک سیستم آماری بسازید.
مثلا ازاین بانک اطلاعات بخوایید لیست کارمندان متاهل را براتون نمایش بدهد. وب سایت داینامیک یک بخش مدیریت هم ساخته می شود تا کاربر بتواند خیلی راحت اطلاعات سایت را تغییر بدهد. تغییر و یا اضافه و حذف کردن اطلاعات یک سایت داینامیک خیلی آسان است پس میتوان گفت طراحی سایت داینامیک یک طراحی سایت کامل و جامع است که برای تمامی طراحی سایت سازمانی طراحی سایت شرکتی طراحی سایت فروشگاهی و….. از این نوع طراحی سایت استفاده میشود.
مزایای طراحی سایت داینامیک :
به روز رسانی سریع و آسان به صورت آنلاین توسط مدیر سیستم
-ارائه انواع خدمات تحت وب به کاربران و جذب کاربر بیشتر
-گنجاندن حجم وسیعی از اطلاعات در سایت
-به روز رسانی همیشگی وب سایت طوری که مخاطب زنده بودن وب سایت شما را احساس می نماید و میتواند با وبسایت شما اراتباط برقرار کند .
-صرفهجويی در زمان ايجاد و به روز رسانی وب سايت ها
-امكان مديريت و به روز رسانی بدون تخصص
-انعطافپذيری بسيار بالا
-توزيع مديريت سايت در سيستم بين چند نفر
-امنيت بالاتر وب سايت
-کاهش چشمگير هزينههای نگهداری و پشتيبانی
-پشتيبانی از چند زبان
-امكان اضافه كردن امكانات سفارشی که برای وبسایت ها وبیزنس های بزرگ طراحی سایت سفارشی نیاز است
از مزایای اصلی طراحی سایت داینامیک میتوان به بروز رسانی محتوا اشاره کرد. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که چرا به روز رسانی محتوا اهمیت دارد؟
محتوای جدید کاربران را به سایتتان باز می گرداند؛ به عبارتی دیگر، کاربران را درگیر سایتتان میکند. محتوای خوب، کاربرانی همیشگی برایتان فراهم میکند و شما تنها با کاربران وفادار میتوانید به اهداف خود در بیزنس برسید. این مسئله سبب میشود تا در موتورهای جستجو بیشتر دیده شوید. گوگل و دیگر موتورهای جستجو به محتواهای جدید علاقه دارند. مدیریت محتوای مؤثر به شما این اطمینان را میدهد که کاربران وب سایت شما را از طریق نتایج جستجوی گوگل یا دیگر موتورهای جستجو پیدا کنند.
میتوان گفت وب سایت داینامیک با شبکه های اجتماعیتان ادغام میشود. دکمه های شبکه های اجتماعی در طراحی سایت داینامیک برای کاربران این امکان را فراهم میکنند تا مطالب سایتتان را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند و شما هم از این طریق بیشتر دیده میشوید و در اصل خود کاربران برایتان بازاریابی میکنند.
انواع ساخت وب سایت داینامیک
از آن جهت این وب سایتها را داینامیک می گویند؛ که مدام در حال تغییر و به روز رسانی هستند. سایتهای داینامیک در دو نوع کلی ساخته میشوند. طراحی وب سایتهای داینامیک به شکلهای مختلفی انجام میشود.
نوع اول طراحی وب سایت داینامیک بصورت اختصاصی
نوع نخست آن که بسیار گرانقیمت است، نوعی است که در آن که یک برنامه نویس حرفهای از اولین کد تا آخرین کد را بنویسد. هزینه چنین طراحی بسته به سابقه برنامه نویس، نمونه کار ها ، نوع طراحی سایت تغییر میکند و متغیر است که شما با طراحی سایت اختصاصی میتوانید به راحتی در بیزنس خود پیشرفت کنید چرا که از سایز رقبا متمایز هستید.
زمانی که یک برنامه نویس سایتی را طراحی میکند، یک پنل مدیریت نیز برای وب سایت طراحی میکند. به این معنی که صاحب وب سایت به راحتی بتواند مطالب موجود در سایت را ویرایش و بروز رسانی کند و برای ویرایش آنها نیاز به پشتیبان و یا اشخاص دیگر نداشته باشد.
نکات مثبت وب سایت اختصاصی
از مزایای مثبت طراحی سایت اختصاصی میتوان گفت این نوع وبسایت ها کاملاً شخصی سازی شده است. یعنی هیچ گونه کد اضافهای در وب سایت وجود ندارد. بنابراین بسیار بهینه طراحی شده است. از نظر سرعت وب سایت و سئو سایت در رنج بسیار خوبی قرار دارد و همچنین از نظر قابلیت هیچ محدودیتی ندارند و شما در طراحی سایت اختصاصی میتوایند هر قابلیتی که نیاز دارید را اضافه کنید و همچنین در طراحی سایت هم هیچ محدودیتی ندارید.
نوع دوم طراحی وب سایت داینامیک با استفاده از CMS
نوع دوم استفاده از cms یا سیستم مدیریت محتوا میباشد. در واقع برنامهای است که بدون نیاز به دانش برنامه نویسی میتوان به ویرایش، تولید محتوا و غیره پرداخت. مدیریت محتواهای متفاوتی در بازار وجود دارند مانند جوملا، وردپرس، پرستاشاپ و … که محبوبترین آنها وردپرس میباشد چرا که از قابلیت های بسیار فراوانی برخوردار است اما با این حال شما در طراحی سایت وردپرس نمیتوانید تمامی امکانات مورد نیاز را به سایت خود اضافه کنید.
در این مقاله زمانی که از سیستم مدیریت محتوا نام بردیم، منظورمان همان وردپرس است. وب سایتهای بسیار فوق العاده ای را میتوان با وردپرس طراحی کرد. طراحی سایت در وردپرس به دو نوع کلی تقسیم میشود.
- طراحی سایت با قالب اختصاصی که در شرکت ما فقط از این نوع طراحی استفاده میشود چرا که طراحی سایت با قالب اختصاصی از کیفیت بالاتری برخوردار است
- طراحی سایت با قالب عمومی
معایب وب سایت داینامیک
از آنجا که حجم دادهها و کدها در سایت های داینامیک بالا است، نیازمند سروری با هزینه بالاتری می باشد. سروری که حجم و سی پی یو ای به مراتب بالاتری از سایت استاتیک نیاز دارد. امنیت وب سایتهای داینامیک از سایتهای استاتیک پایینتر است
سوالات متداول
محاسبه قیمت و هزینه طراحی سایت داینامیک، بسته به نوع سیستم مدیریت محتوا فرق می کند :
- اگر سیستم مدیریت محتوا، سیاماسی داخلی و ایرانی باشد، معمولا محاسبه تعرفه، بر اساس قیمت ماژول های خریداری شده محاسبه می شود. یعنی مشتری می بیند به چه ماژول ها و کارکردهایی از سیستم مدیریت محتوا، نیاز دارد، پکیج مربوطه یا مجموعه ماژول دلخواه را خریداری می کند، قیمت پروژه معلوم می شود.
- اگر سیستم مدیریت محتوا، سیاماسی متن باز و اوپن سورسی جهانی باشد، معمولا محاسبه هزینه بر اساس تعداد و تنوع تیپ صفحات داخلی که شرکت طراح باید طراحی کند، محاسبه می شود، نه بر اساس خرید پلاگین ها. زیرا هسته و بسیاری پلاگین ها رایگان هستند.
- و اگر هم طراحی سایت اختصاصی به صورت داینامیک صورت گیرد هزینه آن با توجه به صفحات و قابلیت های سایت محاسبه میشود.
سبک خاصی از برنامه نویسی که بر اساس روش برنامه نویسی پویا طراحی الگوریتم صورت می پذیرد. به عبارت بهتر دانشجویان رشته نرم افزار ذیل درس الگوریتم برنامه سازی پویا با روش برنامه سازی پویا آشنا می شوند و در حل مسئله برنامه ریزی پویا تلاش میکنند.
به زبان ساده تر هنر تولید برنامه های داینامیک با زبان برنامه نویسی را برنامه نویسی پویا میگویند. روش های برنامه نویسی پویا به صورت علمی عبارتند از :
- برنامه ریزی پویای تصادفی
- برنامه ریزی پویای احتمالی
- برنامه ریزی پویای فازی
- برنامه ریزی پویای قطعی
برای اطلاعات بیشتر و کسب مشاوره و ارتباط با مشاوران ما در حوزه طراحی سایت ، طراحی اپلیکیشن ، سئو سایت ، پشتیبانی سایت ، تولید نرم افزار و سایر خدمات ما که در صفحه خدمات میتونید مشاهده کنید میتوانید از طریق صفحه تماس با ما با تیم ما در ارتباط باشید.
[…] ویژگی های سایت های داینامیک و استاتیک میتوانید مقاله طراحی سایت داینامیک و طراحی سایت استاتیک را را مطالعه کنید و از تفاوت های […]