با دات وب و متخصصین این مجموعه می توانید بهترین و کار آمد ترین اپلیکیشن ها را داشته باشید و به میزان فروش و دیگر اهداف خود هر چه سریع تر دست یابید.دات وب با سابقه طولانی در زمینه طراحی و اجرای اپلیکیشن های موبایل در زمینه های فروش و معرفی میتواند بهترین راهنمای مسیر شما عزیزان در این راه پر از فراز و نشیب باشد.
دات وب بهترین ها را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
در دات وب متخصصین ما تمامی مراحل را برای شما به ساده ترین روش نشان خواهند داد تا کمترین مشکل را برای رسیدن به اهداف خویش داشت باشید.
دات وب با شرکت های بزرگ و برند های بسیار اقدام به همکاری نموده و میتواند برای شما عزیزان بهترین ها را به ارمغان بیاورد.
طراحی اپلیکیشن اندروید و ios هر کدام به ترتیب دارای مزایا و معایب خاص خویش می باشند که دات وب با توجه به متخصصین خویش تمامی این موارد را در ادامه همین مقاله ذکر خواهد نمود.
به طور کلی اندروید برای طراحی اپلیکیشن نسبت به ios محیطی با محدودیت های کمتر را ارائه می دهد. این اپلیکیشن ها تقریباً روی هر دستگاه اندرویدی اجرا می شوند و امکان این که شما با مشکل سازگاری سخت افزار مواجه شوید بسیار کم است.
همچنین فرآیند طراحی اپلیکیشن اندروید بسیار انعطاف پذیرتر است. این پلتفرم همچنین تجربه طراحی آسانتری را با تکیه بر جاوا فراهم می کند. جاوا زبان برنامه نویسی بسیار تطبیق پذیرتری است و windows, Mac OS و Linux را پشتیبانی میکند و به توسعهدهندگان اجازه میدهد بدون توجه به سیستم عامل دستگاه خود، به طراحی اپلیکیشن بپردازند.
گوگل یک پایگاه اطلاعات بزرگ، نمونه های مختلف و برنامههای آموزشی کاملی برای افراد مبتدی برای طراحی اپلیکیشن در سطوح مختلف ارائه میدهد.
• انتشار اپلیکیشن
از سال 2020، گوگل نسبت به انتشار اپلیکیشن در Google Play برخورد ملایم تری دارد. فرآیند بازبینی که به صورت اتوماتیک در طول 7 ساعت انجام میشد حالا ممکن است برای طراحان جدید یک هفته طول بکشد. با این وجود، اغلب اپلیکیشن های اندرویدی که قوانین را نقض نکنند، تایید و منتشر میشوند.
طراحی اپلیکیشن اندروید به معنای ساخت اپلیکیشن سازگار با همه دستگاه ها است. برای مثال شما میتوانید اپلیکیشن خود را برای هدست ها، ساعت های هوشمند، دستگاه های واقعیت مجازی، تلویزیون و سایر پلتفرم ها توسعه دهید. این انعطافپذیری میتواند ایده های زیادی برای طراحی اپلیکیشن ایجاد کند.
• تضمین کیفیت در ساخت اپ
شاید بنظر برسد که استفاده از کدهای اپلیکیشن اندروید برای چندین پلتفرم به طور همزمان مفید باشد؛ اما تست اپلیکیشن را پیچیده می کند.
• هزینه طراحی اپلیکیشن اندروید
طراحی اپلیکیشن اندروید نسبت به ios معمولاً نیاز به زمان بیشتری دارد. در نتیجه هزینه آن نیز نسبت به توسعه اپلیکیشن ios بیشتر است.
• کاربران داخل اپلیکیشن کمتر هزینه میکنند
کاربران اندروید بیشتر مایلند از اپلیکیشنهای رایگان استفاده کنند. آنها نسبت به کاربران ios کمتر اپلیکیشن خریداری میکنند.
اندروید یک پلتفرم اپن سورس برای طراحی اپ است و احتمال اینکه قربانی حملات سایبری شود نسبت به همتای خود یعنی ios که سیستم بسته ای دارد؛ بیشتر است.
طراحی اپلیکیشن موبایل ios تقاضای زیادی دارد زیرا این اپلیکیشن ها بسیار خوب کار می کنند. این پلتفرم سرعت لود و امینت بالا و دارای قابلیت استفاده آسان است. یکی از مزیت های بزرگ اپلیکیشن های ios این است که نسخه نهایی آن دارای باگهای کمی هستند.
این مورد را هم به عنوان مزیت و هم به عنوان یک عیب می توان برای سیستم عامل ios در نظر گرفت. سیستم عامل ios به اصطلاح یک سیستم عامل منزوی است؛ عیب این سیستم این است که انتقال یک فایل از یک دستگاه به دستگاه دیگر سخت است و اگر فقط یک دستگاه از اپل را داشته باشید انتقال اطلاعات با سایر دستگاه دشوار ست.
اما مزیت آن این است که به توسعه دهندگان اجازه میدهدکه اپلیکیشن برای همه دستگاه های اپل (گوشی، ساعت، هدست و …) نوشته شود تا اینکه اپلیکیشن فقط برای گوشی موبایل توسعه یابد.
اپل دستورالعمل های دقیقی برای ایجاد رابط کاربری برای اپلیکیشن های خود به توسعه دهندگان ارائه می دهد. اگرچه ممکن است برای برخی از اپلیکیشن ها محدود باشد؛ اما به طور کلی یک تجربه کاربری خوبی را تضمین میکند.
• قوانین توسعه اپلیکیشن ios
قوانین اپل برای طراحی اپلیکیشن موبایل و محیطی که در اختیار توسعه دهندگان اپ قرار داده بسیار سفت و سخت است. برای مثال برای توسعه اپلیکیشن ios بومی به نرم افزارهایی مانند XCode نیاز است که فقط روی مک اجرا می شود.
از این رو، برای توسعه اپلیکیشن های ios, شما حداقل به یک دستگاه مک که از تکنولوژی اپل پشتیبانی کند، نیاز خواهید داشت.
• انتشار برنامه
اپ استور سخت گیرانه تر از Google Play عمل می کند. حتی اگر اپلیکیشن هیچ قانونی را نقض نکند هم ممکن است به علت نامرتبط بودن یا مفید نبودن؛ رد شود.
• سفارشی سازی
ios توانایی توسعه دهندگان را برای سفارشیسازی اپلیکیشن را محدود میکند. همچنین، ممکن است برای اضافه کردن برخی از ویژگی ها به اپلیکیشن، نیاز به استفاده از نرم افزار دیگری باشد که با توجه محدودیت هایی که ios گذاشته است کار را دشوار می کند.