طراحی اپلیکیشن موبایل
- amir_saneh
طراحی اپلیکیشن موبایل به صورت کاملا اختصاصی
در سالهای اخیر و با رشد تکنولوژی، تلفن همراه به عنصری تاثیرگذار در زندگی همه تبدیل شده و با روی کار آمدن اپلیکیشنهای مختلف موبایل، انجام بسیاری از کارها به راحتی قابل انجام شده است. با توجه به اهمیت اپلیکیشنهای موبایل بسیاری از کسب و کارها بر آن شدهاند تا بتوانند از این طریق نیز کاربران بیشتری جذب کنند. تمامی کسب و کارها با داشتن یک اپلیکیشن کاربردی میتوانند ارتباط نزدیکتر و قویتری با کاربران خود برقرار کنند. همچنین با طراحی اپلیکیشن میتوان از تمامی رقبا سبقت گرفت و در عصر دیجیتال با قدرت بیشتری حضور داشت.دات وب از شرکتهای پیشگام در زمینه طراحی و توسعه اپلیکیشنهای اختصاصی تلفن همراه بوده که بدین منظور از آخرین فناوریهای روز جهت ارائه هرچه بهتر اپلیکیشنها استفاده میکند.
مزایا طراحی اپلیکیشن موبایل چیست ؟
در دنیای دیجیتال داشتن و طراحی اپلیکیشن برای هر کسب و کاری یک مزیت بزرگ محسوب می شود. برای فروش محصولات و یا ارائه ی خدمات، داشتن اپلیکیشن می تواند بسیار کارآمد باشد. خوبی اپ موبایل این است که با نصب بر روی گوشی موبایل در هر زمانی در دسترس است و مانند سایت نیاز به حفظ بودن آدرس سایت و تایپ آن در مرورگر نیست. همچنین عموما اپلیکیشن ها سرعت بالاتری دارند و کاربر پسند تر هستند. به این معنا که کاربر به راحتی می تواند با آن ارتباط برقرار کند و از آن استفاده کند.
اگر توجه کرده باشید بسیاری از افرادی که مشتریان خود را ابتدا از طریق وب سایت جمع آوری کرده اند یا توسط روش هایی همچون بازاریابی در شبکه های اجتماعی مشتری جذب کردند سعی می کنند آنها را به اپلیکیشن خود انتقال دهند و مدام کاربران را دعوت به نصب اپلیکیشن خود می کنند، یکی از نمونه های بارز این کار برند دیجیکالا بود که ابتدا سایت خود را راه اندازی کرد و روی فروش آن تمرکز کرد و سپس با طراحی اپلیکیشن فروشگاهی
کاربران را ترغیب به نصب اپلیکیشن کرد. زیرا نصب اپلیکیشن روی مواردی همجون خرید مجدد و جذب مشتری وفادار موثر تر است. امکان پوش نوتیفیکیشن، پرداخت اینترنتی، مشاوره آنلاین و .. نیز دیگر مزایای ویژه ی طراحی اپلیکیشن موبایل هستند. همین اپ ها هستند که باعث رونق کسب و کار شما به خصوص در دوران پندمی می شوند.
طراحی اپلیکیشن موبایل اندروید یا ios ؟
با توجه به ذهنیت عامه ای که امکان دارد شما نیز آن را شنیده باشید و ادعا می کند به دلیل استفاده افراد بیشتری از گوشی های اندرویدی طراحی اپلیکیشن اندروید می تواند گستره مخاطبان کسب و کار شما را وسیع تر کند. ولی نکته مهمی که وجود دارد این است که اگر قصد تولید اپلیکیشن به منظور توسعه کسب و کار خود را دارید باید از هر فرصتی برای کسب مخاطبان بیشتر و افزایش اعتبار و اعتماد برندتان استفاده کنید.
اما ممکن است به این فکر کنید که هزینه های تولید اپلیکیشن در دو پلتفرم اندروید و ios به علاوه هزینه زمانی طراحی و پیاده سازیو ساخت اپلیکیشن در مقابل چالش های پیش روی معرفی و ترغیب مخاطبانتان برای استفاده از اپلیکیشن ممکن است شما را دچار تردید کند. ولی استفاده از تکنولوژی cross-platform این امکان را برای توسعه دهندگان فراهم ساخته تا بتوانند توسعه اپلیکیشن را با یک بار کدنویسی ولی در دو خروجی اندروید و ios انجام دهند که قاعدتا هزینه های مالی و زمانی آن بسیار به صرفه تر خواهد بود. در ادامه شما میتوانید از مزایا و معایب هر دو نوع اپلیکیشن بیشتر آشنا شوید.
معایب طراحی اپلیکیشن اندروید
• انعطاف پذیری
به طور کلی اندروید برای طراحی اپلیکیشن نسبت به ios محیطی با محدودیت های کمتر را ارائه می دهد. این اپلیکیشن ها تقریباً روی هر دستگاه اندرویدی اجرا می شوند و امکان این که شما با مشکل سازگاری سخت افزار مواجه شوید بسیار کم است.
همچنین فرآیند طراحی اپلیکیشن اندروید بسیار انعطاف پذیرتر است. این پلتفرم همچنین تجربه طراحی آسانتری را با تکیه بر جاوا فراهم می کند. جاوا زبان برنامه نویسی بسیار تطبیق پذیرتری است و windows, Mac OS و Linux را پشتیبانی میکند و به توسعهدهندگان اجازه میدهد بدون توجه به سیستم عامل دستگاه خود، به طراحی اپلیکیشن بپردازند.
• منابع آموزشی
گوگل یک پایگاه اطلاعات بزرگ، نمونه های مختلف و برنامههای آموزشی کاملی برای افراد مبتدی برای طراحی اپلیکیشن در سطوح مختلف ارائه میدهد.
• انتشار اپلیکیشن
از سال 2020، گوگل نسبت به انتشار اپلیکیشن در Google Play برخورد ملایم تری دارد. فرآیند بازبینی که به صورت اتوماتیک در طول 7 ساعت انجام میشد حالا ممکن است برای طراحان جدید یک هفته طول بکشد. با این وجود، اغلب اپلیکیشن های اندرویدی که قوانین را نقض نکنند، تایید و منتشر میشوند.
· ساخت یک اپ برای چند دستگاه
طراحی اپلیکیشن اندروید به معنای ساخت اپلیکیشن سازگار با همه دستگاه ها است. برای مثال شما میتوانید اپلیکیشن خود را برای هدست ها، ساعت های هوشمند، دستگاه های واقعیت مجازی، تلویزیون و سایر پلتفرم ها توسعه دهید. این انعطافپذیری میتواند ایده های زیادی برای طراحی اپلیکیشن ایجاد کند.
معایب طراحی اپلیکیشن اندروید
• تضمین کیفیت در ساخت اپ
شاید بنظر برسد که استفاده از کدهای اپلیکیشن اندروید برای چندین پلتفرم به طور همزمان مفید باشد؛ اما تست اپلیکیشن را پیچیده می کند.
• هزینه طراحی اپلیکیشن اندروید
طراحی اپلیکیشن اندروید نسبت به ios معمولاً نیاز به زمان بیشتری دارد. در نتیجه هزینه آن نیز نسبت به توسعه اپلیکیشن ios بیشتر است.
• کاربران داخل اپلیکیشن کمتر هزینه میکنند
کاربران اندروید بیشتر مایلند از اپلیکیشنهای رایگان استفاده کنند. آنها نسبت به کاربران ios کمتر اپلیکیشن خریداری میکنند.
• مشکلات امنیتی
اندروید یک پلتفرم اپن سورس برای طراحی اپ است و احتمال اینکه قربانی حملات سایبری شود نسبت به همتای خود یعنی ios که سیستم بسته ای دارد؛ بیشتر است.
طراحی اپلیکیشن موبایل با دات وب
مزایای طراحی اپلیکیشن ios
• کارآیی
طراحی اپلیکیشن موبایل ios تقاضای زیادی دارد زیرا این اپلیکیشن ها بسیار خوب کار می کنند. این پلتفرم سرعت لود و امینت بالا و دارای قابلیت استفاده آسان است. یکی از مزیت های بزرگ اپلیکیشن های ios این است که نسخه نهایی آن دارای باگهای کمی هستند.
• ساخت یک اپ برای کل دستگاه
این مورد را هم به عنوان مزیت و هم به عنوان یک عیب می توان برای سیستم عامل ios در نظر گرفت. سیستم عامل ios به اصطلاح یک سیستم عامل منزوی است؛ عیب این سیستم این است که انتقال یک فایل از یک دستگاه به دستگاه دیگر سخت است و اگر فقط یک دستگاه از اپل را داشته باشید انتقال اطلاعات با سایر دستگاه دشوار ست.
اما مزیت آن این است که به توسعه دهندگان اجازه میدهدکه اپلیکیشن برای همه دستگاه های اپل (گوشی، ساعت، هدست و …) نوشته شود تا اینکه اپلیکیشن فقط برای گوشی موبایل توسعه یابد.
• Ui/ Ux بی عیب و نقص
اپل دستورالعمل های دقیقی برای ایجاد رابط کاربری برای اپلیکیشن های خود به توسعه دهندگان ارائه می دهد. اگرچه ممکن است برای برخی از اپلیکیشن ها محدود باشد؛ اما به طور کلی یک تجربه کاربری خوبی را تضمین میکند.
معایب طراحی اپلیکیشن ios
• قوانین توسعه اپلیکیشن ios
قوانین اپل برای طراحی اپلیکیشن موبایل و محیطی که در اختیار توسعه دهندگان اپ قرار داده بسیار سفت و سخت است. برای مثال برای توسعه اپلیکیشن ios بومی به نرم افزارهایی مانند XCode نیاز است که فقط روی مک اجرا می شود.
از این رو، برای توسعه اپلیکیشن های ios, شما حداقل به یک دستگاه مک که از تکنولوژی اپل پشتیبانی کند، نیاز خواهید داشت.
• انتشار برنامه
اپ استور سخت گیرانه تر از Google Play عمل می کند. حتی اگر اپلیکیشن هیچ قانونی را نقض نکند هم ممکن است به علت نامرتبط بودن یا مفید نبودن؛ رد شود.
• سفارشی سازی
ios توانایی توسعه دهندگان را برای سفارشیسازی اپلیکیشن را محدود میکند. همچنین، ممکن است برای اضافه کردن برخی از ویژگی ها به اپلیکیشن، نیاز به استفاده از نرم افزار دیگری باشد که با توجه محدودیت هایی که ios گذاشته است کار را دشوار می کند.
چرا دات وب را انتخاب کنیم؟
هلدینگ بزرگ ایده پردازان درنیان از سال 1396 در زمینه دیجیتال مارکتینگ و طراحی وب سایت و طراحی تخصصی اپلیکیشن های موبایل در دو نسخه اندروید و ios فعالیت دارد شما عزیزان می توانید با اطمینان کامل پروژه های خویش را به ما بسپارید دات وب بهترین در ارائه خدمات.
با دات وب از ابتدای راه تا انتها با شما عزیزان خواهیم بود.
ما از ابتدای مسیر همراه شما هستیم شما میتوانید با کارشناسان دات وب در ارتباط باشید و قبل از شروع پروژه مشاوره های لازم را کسب نمایید تا مسیر برای شما عزیزان بسیار هموار گردد.
ما نوع نیاز کسب و کارتان را مشخص و استراتری مناسب برای آن را طراحی می کنیم.
ما به تداوم همکاری با مشتریان ایمان داریم و نه تنها در طراحی و توسعه وب سایت و طراحی اپلیکیشن حرفه ای بلکه در مارکتینگ و سئو نیز همراه شما خواهیم بود.
ما با بیش از سیزده سال سابقه فعالیت در حوزه طراحی سایت و اپلیکیشن و سئو و دیجیتال مارکتینگ تجربه های خود را از چالش های کسب و کارهای مختلف برای کمک به توسعه کسب و کار مشتریان به کار می گیریم.
ما بسیار رقابتی کار خواهیم کرد. کیفیت در ارائه خدمات عالی هدف ماست.