مقدمه
امروزه زبانهای برنامه نویسی متعددی وجود دارند که مدیران پروژهها بر حسب نیاز نرمافزار و امکاناتی که خود نیاز دارند، میتوانند برای توسعه استفاده کنند که اینکار اگر با مشورت متخصصین باشد بسیار نتیجه بهتری را خواهد داشت.
شاید شما بخواهید یک زبان برنامه نویسی رو به هر دلیلی به خاطر علاقه یا درآمد و تخصص یاد بگیرید اما نمیدانید کدام زبان را برای شما مناسب است و چطور آن را یاد بگیرید. ما در این مطلب به صورت کامل میخواهیم در مورد زبان برنامه نویسی سی شارپ توضیحاتی رو ارائه بدیم که بعد خواندن این مطلب میتوانید یک انتخاب هوشمند و منطقی داشته باشید و میتوانید با استفاده از آن آینده کاری خود را مشخص کنید پس با ما همراه باشید.
میزان استفاده از زبانهای برنامه نویسی طبق آمار زبانهای برنامه نویسی به 4 دسته شئ گرا، رویهای، کاربردی و منطقی دسته بندی می شوند. میزان استفاده از هر دسته در میان برنامه نویسان متفاوت است، اما آنچه که بر همگان مبرهن و واضح است این است که بالای 60 درصد دسته شی گرا از بقیه دستهبندیها جلو است.
C# (با تلفظ “C Sharp”) یک زبان برنامهنویسی سطح بالا و شیگرا است که به عنوان پسوند C نیز ساخته شده است. این زبان توسط تیمی در مایکروسافت توسط Anders Hejlsberg در سال ۲۰۰۲ ایجاد شده است. این پایگاه در دات نت (.NET) قرار دارد. چارچوب و ستون فقرات اصلی آن هنوز هم به زبان C وابسته است.
سی شارپ میتواند به جای کد ماشین (machine code) به کد بایت (byte-code) وارد شود. این جمله بدین معناست که این زبان را میتوان روی رایانههای مجازی اجرا کرد به طوری که بتواند کدهای ماشینی را ترجمه و قابل خوانایی کند.
از C# معمولاً به جای نرم افزارهای تجاری، در برنامههای داخلی یا سازمانی استفاده میشود. زبان سی شارپ از نظر فنی کمی پیچیدهتر، اما سریعتر از دو زبان (C++ و C) دیگر است.
اگر قبلاً چندین زبان برنامهنویسی یاد گرفتهاید و فقط میخواهید سطح مهارت خود را افزایش دهید، انتخاب از میان سه زبان C، به آنچه شما میخواهید از این تجربه بدست آورید بستگی دارد. برخی از برنامهنویسان جوان ترجیح میدهند C را به عنوان راهی برای یادگیری اصول کدگذاری مطالعه کنند. اگر خواسته اصلی شما ورود به توسعه NET و نرم افزارهای تحت وب است، C# بهترین گزینه شماست.
برای یادگیری برنامه نویسی، زبان های برنامه نویسی بسیار زیادی وجود دارد که هر کدام از آن ها مزایا و معایب مختص به خود را دارند. یکی از این زبان ها، زبان برنامه نویسی سی شارپ است. نکته ی قابل توجه در مورد زبان سی شارپ که باعث برتری این زبان نسبت به سایر رقبا است، پشتوانه ای بزرگ به نام مایکروسافت است. بر اساس گزارشی که در سال ۲۰۰۲ منتشر شد، مشخص شد که شرکت مایکروسافت پس از صرف دو میلیون دلار هزینه و ۵ میلیون ساعت کار بی وقفه توانسته این زبان برنامه نویسی را در اختیار توسعه دهندگان سراسر دنیا قرار دهد؛ به همین دلیل به جرات می توان گفت زبان برنامه نویسی سی شارپ آینده خوب و مطمئنی خواهد داشت و با یادگیری آن میتوان آینده خوبی را داشت.
با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی و فضای مجازی و حرکت شرکت های بزرگ و کسب و کارها به حوزه اینترنت، قطعا نیاز به برنامه نویس سی شارپ روز به روز افزایش خواهد یافت و کشور ایران هم از این قضیه مستثنی نخواهد بود. زیرا شرکت های ایرانی زیادی هستند که در زمینه توسعه نرم افزارهای بزرگ و سازمانی، وب سایت ها، بازی های کامپیوتری و اپلیکیشن های موبایل فعالیت می کنند و در طراحی و توسعه برنامه ها و نرم افزارهای خود از زبان سی شارپ استفاده می کنند.
همچنین شما میتوانید جهت اطلاعات بیشتر از طریق کامنت در زیر این صفحه و یا صفحه اینستاگرام با تیم ما در ارتباط باشید.