عدم نیاز به نصب نرم افزار روی سیستم کاربر استفاده کننده : بدون نیاز به هیچ گونه dll یا زیر سیستمی، در صورتی هم که نرم افزار تحت وب نیاز به DLL یا فایلهای جانبی دیگری داشته باشد با بارگزاری آنها در سرور دیگر نیاز به نصب یا کپی آن در سیستم کاربر استفاده کننده نمی باشد و کاربر میتواند به راحتی از آن استفاده کند.
یکپارچگی سیستم و گزارش گیری و ارسال اطلاعات آنلاین (امکان آنلاین کردن سیستم در بستر اینترنت): این یکپارچگی بسیار حائز اهمیت است زیرا دغدغه ای در مورد از دست دادن اطلاعات در سیستم کاربر استفاده کننده وجود ندارد، در نظر بگیرید اطلاعات شما در یک سیستم محلی در کامپیوتر کاربر میباشد و ناگهان مشکلی در سیستم او بوجود می آید همیشه این دغدغه وجود دارد که اطلاعات کاربران از دست برود، البته در این گونه سیستمها هم امکانات پشتیبان گیری وجود دارد اما در سیستم سرور این وظیفه بر گردن سرور و مدیران سیستم است که اینکار را به خوبی انجام دهند.
به روز رسانی آسانتر سیستم بدون نیاز به نصب مجدد نرم افزار روی سیستم کاربر استفاده کننده
سرعت و سهولت دسترسی به اطلاعات حتی در یک اسمارت فون بدون نیاز به نصب هیچگونه نرم افزاری: سازگاری با کلیه سیستم عامل های ویندوز، لینوکس، اندروید، IOS و غیره
دسترسی به نرم افزار در هر ساعت و هر مکانی ( حتی خارج از کشور )
زبان جاوا کاملا مجزا از زبان جاوا اسکریپت است. این زبان برنامه نویسی قابلیت اجرا بر روی تمامی پلتفرم های استاندارد را دارد. جاوا به سه دسته تقسیم می شود:
جاوا برای اپلیکیشن ها و موبایل :
این پلتفرم جاوا برای توسعه اپلیکیشن های موبایل مورد استفاده قرار می گیرد.
نگارش استاندارد جاوا : این پلتفرم جاوا برای طیف وسیعی از برنامه های کاربردی مورد استفاده قرار می گیرد.
نگارش سازمانی جاوا : این پلتفرم جاوا برای توسعه برنامه های بسیار بزرگ و سازمانی مورد استفاده قرار می گیرد.
زبان ASP.net از جمله زبانهای برنامه نویسی مطرح در حوزه طراحی وب می باشد که توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است. این زبان مخفف عبارت Active Sever Page یا صفحات فعال تحت سرور است. مزیت برنامه نویسی به زبان ASP.Net این است که وب سایت های طراحی شده با این زبان، در محیط ویژوال استادیو پیاده سازی میشوند و تمامی ابزارهای مورد نیاز برای طراحی رابط کاربری و همینطور کدنویسی در دسترس است. بانک اطلاعاتی این زبان SQL server است. استفاده از ASP.NET نیازمند آشنایی با مفهوم اولیه شی گرایی و همچنین پیچیدگی های خاص زبان دات نت است که برای افراد مبتدی پیشنهاد نمیشود.
امیدواریم تونسته باشیم در این مقاله به شما در این راه کمکی کرده باشیم همچنین شما میتوانید جهت ارتباط با کارشناسان ما از طریق صفحه تماس با ما و یا صفحه اینستاگرام با تیم ما در ارتباط باشید.